Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom DVD5 og DVD9

Mens fremskritt i teknologi har gjort datamaskiner mye mer pålitelige, og i stand til å håndtere en rekke ulike aktiviteter, de er ikke alltid perfekt. Ingenting er mer fryktede enn datamaskinen krasje og ha alle lagrede filer ødelagt og tapt. av denne grunn, mange mennesker fortsatt velger å lagre sine personlige og forretningsmessige filer i ulike lagringsenheter å sørge for at, skulle dette skje, vil de fortsatt ha en kopi av disse filene.
en spesiell lagringsenhet som brukes er DVDen. Bortsett fra lagring av personlige datafiler, er DVDer nå også brukes av Hollywood å markedsføre noen av de mest elskede filmer som tidligere har blitt vist på kino, for fans å fortsette liker å se på sin egen fritid. Det er to vanlige typer DVDer som brukes i dag : Den DVD5 og DVD9 Siden disse to DVDer fysisk ser veldig mye på hverandre, kan det være ganske vanskelig å se forskjell mellom de to
Både DVD5 og DVD9. er anerkjent, og kan brukes på vanlige DVD -ROM og DVD -brennere. Den DVD5 er laget av et enkelt lag hvor opplysninger kan oppbevares. På den annen side er det DVD9 en dual layer DVD. Som sådan kan DVD9 lagre dobbelt så mye informasjon som en DVD5 kan håndtere. det er mulig å overføre informasjon fra en DVD9 til en DVD5, men på grunn av forskjellene i deres lagringskapasitet, er det nødvendig for informasjon og data fra DVD9 til å bli første komprimert med et program.
en annen forskjell mellom DVD5 og DVD9, er prisen. Den DVD5 er mye billigere i forhold til DVD9. Dette er tilfelle, flere folk som lagrer personlig og bedriftens informasjon på DVDer bruke DVD5. På toppen av det faktum at de er mye billigere, det DVD5 er også gjenbrukbar i forhold til DVD9, noe som gjør dem mer miljøvennlige. når du brenner en DVD5 å lagre informasjon og data, kan du bruke en som allerede har informasjon og data som er lagret på den, og gi rom for ny informasjon og data skal lagres. Dette er ikke tilfelle med DVD9. Når informasjonen er brent inn i DVD9, kan det ikke lenger bli slettet, og DVD9 ikke lenger kan brukes om igjen. Mens det er ideelt for distribusjon av filmer, kan det føre til noen skade mot miljøet på lang sikt ;
Oppsummering :
1. DVD9 håndterer mer data og informasjon fordi den består av to lag, i forhold til DVD5 som bare inneholder ett lag
2. den DVD5 er mye billigere enn DVD9, noe som gjør det mer foretrukket av folk på jakt etter en lagringsenhet.
tre. Den DVD5 kan gjenbrukes i forhold til DVD9, der informasjonen ikke lenger kan bli redigert når den brennes. Dette gjør DVD5 mer effektiv og vennlig mot miljøet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------