Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Canon XTI og Nikon D60

Kameraet krig om perfeksjon, kompatibilitet og state of the art SLR teknologi har hjulpet utvikles få bemerkelsesverdige varianter i markedet. Cannon XTi og Nikon D60 er to produkter som konkurrerer i markedet med sin finhet.
Nikon forsøkte å omgå Cannon, som er markedsleder, med lanseringen av EOS 300D, eller Digital Rebel modell. Nikon D60, en tredje avatar av Nikon, er en kompakt speilreflekskamera med brukervennlige funksjoner introdusert som entry-level modell i 2006. Nikon D60 trakk mye inspirasjon fra D40, som var en vellykket modell fra Nikon.
D40 fikk en god design, prisstrategi og gode produksjon. Alle disse gjorde D40 en stjerne utøver, og forårsaket et omslag i markedet. D60 kan defineres som en erstatning modell for D40. skaperne av kameraet beholdt sensorenes og ytre utforming av kameraet for D60, hovedsakelig fra D40. det er andre funksjoner, for eksempel EXPEED behandling konseptet, øye sensor ( styrer skjermen ), aktiv dag belysning og forskjøvet grensesnitt, som var forskjellig fra den tidligere versjonen. Denne nye versjonen ga en stabilisert objektiv kit, gjør den en bedre versjon.
EXPEED brukes i Nikon D60 bidrar til å maksimere kvaliteten på bildet, og hastigheten på bildebehandlingen. Disse designelementer bidra til å optimalisere de justeringer som er gjort i bildet uten ekstern hjelp, for eksempel ved hjelp av en datamaskin. de komponenter som Active D-Lighting bidrar til å kompensere for sterke skygger. den innebygde blitsen hjelper i auto korreksjon av faux eyeshade. Bortsett fra disse interessante funksjoner, gjør at D60 modellen du å lage sekvenser av bilder ved hjelp av stop -motion teknologi for animasjon. Effektene er tilgjengelige i kameraet lar deg bruke optiske filtre for å lage nyanser av farger og høydepunkter. Canon EOS 400D er viden kjent som Digital Rebel XTi gjennom Nord-Amerika, og er et digitalt kamera med Speilrefleks, innført som en middels produkt av Canon i 2006. Canon XTi ble lansert for å lykkes Canon 350D. den XTi oppgradert med ti punkt én megapiksel CMOS-sensor, en stor skyting buffer til rette for kontinuerlig fotografering, en bildesensor integrert å vibrere og rense systemet, ni punkts autofokus, bedre grep, to poeng fem tommers LCD, og en stor visning skjerm. Denne oppgraderte versjonen av XTi er et digitalt speilreflekskamera som gir en state of the art kombinasjon av brukervennlige funksjoner, ytelse og verdi for pengene. The Rebel XTi er liten, men den er lastet med funksjoner som en rask bildefrekvens ; Dette Cannon ser stor ut på tross av sin rammestørrelse Dette kameraet tilbyr profesjonelle klikk
Oppsummering :
1. XTi oppgradert med ti punkt én. megapiksel CMOS-sensor, en stor skyting buffer, en bildesensor, autofokus, bedre grep, to poeng fem tommers LCD, og en stor visning skjerm. Det tilbyr state of the art bildebehandlingen.
To. Til tross for det faktum at Nikon er best entry level kamera, har det en langsom autofokus system, noe som gjør bildet klikke prosessen vanskelig.
3 Canon tilbyr valuta for pengene, mens Nikon er en god innsats som en entry level modell
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------