Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom xanax og xanax XR

Angst er uunngåelig. Folk over hele verden opplever det som det er svært vanlig. Ulike faktorer utløser angst for eksempel hendelser som kommende konkurranser, til eksamen, lisensstatusen eksamener, bryllup, og mye mer. Bra, kraftige medisiner kommer til unnsetning for å hjelpe folk med svært lang angst som blir så unormal.
det finnes ulike nivåer av angst, og den øverste kalles et panikkanfall hvor personen føler seg i undergang og noe er galt. I panikkanfall, opplever en person økt frykt og panikk. De vitale tegn på at personen er også forhøyet som puls, blodtrykk, eller at personens hjerterytme. I panikkanfall og lavere former for angst, Xanax er vanligvis foreskrevet av leger. Det er også Xanax XR. La oss prøve å skille mellom både medisiner og se hva deres forskjellene er.
Xanax er et korttidsvirkende legemiddel. Xanax XR eller Xanax utvidet utgave er et langtidsvirkende legemiddel. Xanax er tatt av personer med panikkanfall hver 4-6 time. Det er omtrent fire ganger om dagen. Er imidlertid Xanax XR mer fordelaktig som den kan bare tas en gang om dagen og varer i 24 timer. Xanax er tatt gjennom hele dagen, siden det er kortvirkende. Xanax XR er tatt en gang hver morgen Dermed vil stoffet tre i kraft for hele dagen, og en trenger ikke å bekymre deg underdosing eller overdosering Xanax og Xanax XR bør ikke tas av de med. allergi særlig til benzodiazepiner. Hvis man er også gravid, bør hun spørre henne legen om det før du tar den. Til slutt, for de som har en historie med glaukom, og for dem som tar anti- fungal medisiner, bør de fortelle legen sin om sine symptomer.
Xanax er tilgjengelig i 0. 25 mg, 0. 5 mg, 1 mg og 2 mg tabletter mens Xanax XR er tilgjengelig i 0. 5 mg, 1 mg, 2 mg og 3 mg tabletter som alle forbrukes en gang og jobbe i 24 timer.
Xanax XR er litt dyrere enn Xanax. En 30-tablett flaske på 2 mg tabletter av Xanax koster $ 130 USD, mens en 30- tablett flaske 2 mg av Xanax XR koster $ 161 USD. Begge medikamenter forårsake mild døsighet, men man bør likevel unngå drift tunge maskiner kjøring, etc som sikkerhet kan kompromitteres mens på disse stoffene
Oppsummering :
En Xanax er et korttidsvirkende legemiddel. Xanax XR eller Xanax utvidet utgave er et langtidsvirkende legemiddel.
to. Xanax blir tatt flere ganger om dagen mens Xanax XR tas bare en gang dag.
tre. Xanax XR er dyrere enn Xanax.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------