Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom xanax og prozac

Psykiatriske medikamenter er en av de mest populære i lindre symptomene blir opplevd av nesten hele befolkningen, slik som depresjon og angst. Disse to problemene er alltid oppleves av mennesker som har ulike problemer i liv så vel som stress forårsaket av miljøet. Dette kan ikke styres, men, men kan bli administrert av medisiner.
Xanax og Prozac er svært populært i disse kategoriene i lindre symptomene på angst og depresjon. Disse stoffene hjelpe millioner av mennesker over hele kloden. La oss undersøke forskjellene.
Vedrørende problemer med angst, er Xanax DOC, eller stoffet, for det. I problemer depresjon, er Prozac mye foreskrevet for folk med denne type sykdom.
Alprazolam er det generiske navnet på Xanax mens Fluoksetin er det generiske navnet Prozac. Xanax er et benzodiazepin mens Prozac er en SSRI eller selektive serotonin reuptake inhibitor. Prozac virker ved å øke serotonin i hjernen vår. Serotonin er sagt å gjøre oss lykkelige benzodiazepiner, derimot, virker ved å stabilisere humøret og angst Andre indikasjoner på Prozac inkluderer: Panikkanfall behandling, bulimi, anoreksi, og OCD eller obssesive -kompulsiv lidelse. Xanax er kontraindisert for personer med DM, alkoholmisbruk, narkotikamisbruk, glaukom, og Parkinsons sykdom Begge stoffene er allerede kontraindisert hos pasienter med en historie med problemer som for eksempel allergi mot det, krampeanfall, selvmordstanker. og forsøk, nyresykdommer, leversykdommer og bipolare lidelser.
Begge disse legemidlene skal tas i riktig mengde eller dosering til rett tid og rett sted. Disse bør tas nøyaktig på det intervallet blir foreskrevet av lege, som to ganger om dagen, hver 8. time, og så videre og så videre.
Man bør også huske enn når du tar anti- angst medisiner som Xanax, bør man ikke prøve opererer tungt maskineri. Man bør ikke kjøre da disse legemidlene kan forårsake døsighet eller søvnighet. I anti-depressiva, bør man også huske på at effekten av disse stoffene vil ta uker før de vil ta sitt fulle effekter.
Oppsummering :
1. I problemer med angst, er Xanax DOC, eller stoffet, for det In problemer med depresjon, er Prozac mye foreskrevet for folk med denne typen. av sykdom.
to. Alprazolam er det generiske navnet på Xanax mens Fluoksetin er det generiske navnet Prozac.
tre. Xanax er et benzodiazepin mens Prozac er en SSRI eller selektive serotonin reuptake inhibitor.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------