Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom xanax og Zoloft

Depresjon er oftest tydelig i en prosentandel av befolkningen. Selv om det ikke kan forebygges, kan vi mennesker alltid vurdere et problem som en big deal eller ikke. Det er opp til oss om vi tar det på alvor eller ikke. Noen problemer er imidlertid altfor traumatisk for en individuell som hjertesorg, feil og så videre og så videre.
i disse tider, for dem som er kronisk deprimert i flere måneder uten en endring i deres tilstand, de er alltid henvist til en psykolog eller psykiater for medisinsk intervensjon. Disse leger som spesialiserer seg på følelsesmessige forandringer kan hjelpe dem i disse vanskelige tider.
To av de mest vanlige medisiner som blir foreskrevet er Xanax og Zoloft. La oss forsøke å skille mellom disse to legemidlene. Alprazolam er det generiske navnet på Xanax Sertralin er det generiske navnet på Zoloft Xanax er kategorisert under benzodiazepiner mens Zoloft er kategorisert under SSRI eller selektive serotonin reopptakshemmere Xanax og Zoloft virker det samme i. hemme depresjon ved produksjonen av den glade hormon som er serotonin og allaying angst.
Xanax brukes vanligvis i angstlidelser som panikkanfall og depresjon. Dette stoffet kan forårsake fosterskader så det anbefales å fortelle legen din dersom du er gravid. Alkohol er også forbudt når du tar denne narkotika fordi det er et benzodiazepin. Zoloft, derimot, er generelt foreskrevet for depresjon, tvangslidelser, panikkanfall, og PTSD eller post- traumatisk stress lidelse.
Man er oppmerksom på ikke å ta disse legemidlene dersom man er allergisk mot medisiner. Hvis du tar Zoloft, bør du ikke ta MAOI medisiner da dette kan føre til en ugunstig legemiddelinteraksjonsstudie. Når under Xanax, bør man unngå å operere tungt maskineri og kjøre biler som dette forårsaker mild døsighet. Liver og nyreproblemer må vurderes også når man tar Zoloft
Oppsummering :
en Alprazolam er det generiske navnet på Xanax Sertralin er det generiske navnet på Zoloft.
to. Xanax er kategorisert under benzodiazepiner mens Zoloft er kategorisert under SSRI eller selektive serotoninreopptakshemmere.
tre. Xanax og Zoloft virker på samme måte i hemme depresjon ved produksjonen av den glade hormon som er serotonin og allaying angst.
4. Xanax er generelt indisert for angst lidelser som panikkanfall mens Zoloft er mye brukt mot depresjon.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------