Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom Yasmin og ocella

f. Kr. eller p-piller er en av metodene kvinner kan dra nytte av når de åpenbart ikke ønsker å bli gravid eller har barn. P-piller, også kjent som The Pill eller p-pille piller, inneholder hormoner som hemmer eller stoppe kvinnens eggløsning eller produksjon av eggceller.
det er massevis av p-piller i markedet utviklet av ulike farmasøytiske selskaper. en av de nyere p- narkotika i markedet i dag er Yasmin mens Ocella er en ny type p-pille.
Ocella og Yasmin er begge merkenavn av orale piller. sine generiske navn er Drospirenone og etinyløstradiol. Begge inneholder gestagen og østrogen som er hormoner som hindrer eggløsning.
Ocella er produsert av Barr Pharmaceuticals mens Yasmin er produsert av Bayer. Ocella er en nyere medikament sammenlignet med Yasmin. gjelder prising, er Yasmin dyrere enn Ocella. Det selges på $ 50 USD, mens Ocella er markedsført på $ 15 USD som er åpenbart en stor besparelse blant kvinner. Begge tabletter tas i 28 dager for en gang om dagen. Hvis en kvinne mister en dose, bør hun ta den så snart hun husker det. Dersom hun savner det igjen, skulle hun ta to piller på samme tid. Hvis hun glemmer for tredje gang, skal hun allerede stoppe det og bruke en annen form for prevensjon hun kan gjenoppta pillene neste syklus av måneden
Kontraindikasjoner av disse tablettene inkludere kvinner som er røyking og er hinsides 35 år gammel da dette øker risikoen for hjerneslag og hjertesykdom. De er heller ikke blir gitt til de med ukontrollert hypertensjon. Kvinner med forhøyede triglyserider blir ikke foreskrevet denne medisinen.
Kvinner bør også rapportere og slutte å bruke dette stoffet dersom gulsott oppstår da det betyr levertoksisitet. Hvis alvorlig hodepine, migrene og synsforstyrrelser oppstår, bør man også slutte å ta disse pillene Kvinner som er mistenkt for å være gravid bør heller ikke ta piller som dette kan gi teratogene effekter på det ufødte barnet.
Det finnes andre former for prevensjon tilgjengelig for kvinner. Du kan be dine helsepersonell om det
Oppsummering :
En Ocella og Yasmin er begge merkenavn av orale piller
to. Ocella er produsert av Barr Pharmaceuticals mens Yasmin er produsert av Bayer
3 Ocella er en nyere medikament sammenlignet med Yasmin
4 Yasmin er mer. dyrere enn Ocella.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------