Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom xanax og Klonopin

Alprazolam og klonazepam er merkenavn av xanax og Klonopin. Xanax og Klonopin er klasser av medikamenter godkjent som benzodiazepiner. Disse variantene av legemidler benyttes for behandling av angst og disse stoffene er av hjelp til personer som lider av panikklidelse. xanax og Klonopin er kjent for å være den potente blant de rusmidler under benzodiazepiner.
Selv xanax og Klonopin faller under samme stoffet klassifisering, er Klonopin foreskrevet mer ofte basert på en artikkel som jeg har lest. Det er derfor grunn til det har lengre konstituert påvirke enn xanax. Xanax er foreskrevet mest for personer som lider av panikklidelse. Det er fordi, har Xanax en hurtigvirkende utføring men samtidig for en kort periode tid. xanax, i motsetning Klonopin, utskilles fra kroppen raskere. Klonopin er tilgjengelig i utvidet utgave former, som for xanax er den tilgjengelig i extende -release ( XR ) form så vel som i en vanlig skjema.
Xanax og Klonopin er også foreskrevet for Insomniac enkeltpersoner. Xanax og Klonopin kan forårsake avhengighet. Enkeltpersoner som tar disse legemidlene må overvåkes for å sikre ikke opptak av disse stoffene mer enn hvor mye som er foreskrevet. Xanax, ifølge enkelte kilder kan gi abstinenssymptomer. Det kan årsak flashbacks, mareritt, og det liker. Consult helsepersonell når du eller naboene opplever det.
Alle rusmidler er både nyttig og skadelig for mennesker. Som for xanax og Klonopin, deres skadevirkninger, men ikke aktuelt eller følt av alle personer som tar disse, inkluderer humørsvingninger, tretthet særlig i løpet av dagen, allergiske reaksjoner, samt hengt opp over følelser. Xanax og Klonopin tar effekt mindre over en periode da tatt lenger. Derfor, når en person er under Xanax og Klonopin terapi, han /hun er gitt eller foreskrevet høyere doser enn det han /hun tar tidligere.
Når under xanax og Klonopin terapi, er det tilrådelig å unngå aktiviteter som krever årvåkenhet ikke kjør bil eller bruk maskineri alkoholer eller drinker med alkohol er ikke å bli tatt på det samme. tid med xanax og Klonopin. Alkoholer kan endre stoffer ' effekt og kan forårsake og føre til alvorlige sluttprodukt. For gravide kvinner, ta xanax og Klonopin er farlig for deres ufødte babyer. Kontakt helsepersonell å vite hva narkotika er best for gravide og ammende mødre annet enn xanax og Klonopin.
Xanax og Klonopin er tatt i muntlig. Klonopin enkelt inntatt fordi den har en vennlig smak. Xanax, derimot, må tas som en helhet. Begge stoffer er tilgjengelig i milligram. Xanax og Klonopin er sterkere enn diazepam ( Valium ). for 4 mg xanax og Klonopin, 80 mg diazepam er nødvendig for å utjevne den. Både xanax og Klonopin samhandler med andre medisiner. Kontakt med helsepersonell om de andre rusmidler, vitaminer og kosttilskudd som du tar før du tar xanax og Klonopin. Bivirkningene er berørt ved å ta i av grapefrukt juice ; Bedre unngå disse juice, for det kan øke de medisiner "Beløp i kroppen
Oppsummering :
en Xanax og Klonopin er klasser av medikamenter godkjent som benzodiazepiner. de er foreskrevet for personer med angst og panikkanfall. Dessuten er de gitt til pasienter med søvnløshet.
To. Alprazolam og klonazepam er merkenavn av xanax og Klonopin.
Tre. Klonopin er tilgjengelig i utvidet release skjemaer, som for xanax er den tilgjengelig i extende -release ( XR ) form så vel som i en vanlig skjema
4 Skadelige effekter av xanax og Klonopin er: humørsvingninger, hang-over følelser, allergiske reaksjoner, og søvnighet særlig på dagtid. høyere doser foreskrevet for personer som tar disse legemidlene over en periode.
5. Når under xanax og Klonopin terapi, er det tilrådelig å unngå aktiviteter som krever årvåkenhet. Ikke kjør bil eller bruk machineries. Alkoholer kan endre stoffer ' effekt og kan forårsake og føre til alvorlig sluttprodukt. for gravide kvinner, som tar xanax og Klonopin er farlig for deres ufødte babyer. Kontakt helsepersonell å vite hva narkotika er best for gravide og ammende mødre annet enn xanax og Klonopin.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------