Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom testosteron cypionate og testosteron enanthate

Testosteron er et steroid hormon som finnes i pattedyr, krypdyr, fugler og andre virveldyr. Det er den primære kjønnshormonet og, samtidig, et anabole steroid. I menn, er det ansvarlig for utviklingen av mannlige reproduktive vev samt utvikle sekundære kjønnskarakteristika som muskel utvikling, vekst av kroppshår, etc. Testosteron også forebygger benskjørhet.
Testosteron cypionate og enanthate er kommersielle steroider brukt i bodybuilding for økt muskel vekt. Testosteron cypionate er en engelsk steroid mens enanthate er europeisk. Begge har de samme funksjoner og effekter selv om enkelte studier sier at cypionate har lengre effekt enn enanthate. Testosteron cypionate er begrenset innenfor U. S. eneste som er grunnen enanthate er kjent viden og brukes hovedsakelig av mennesker siden det er tilgjengelig også utover U. S.
Testosteron enanthate har en litt raskere utgave og kortere aktivt liv enn cypionate. Dette er basert på karbon ester gruppen. Enanthate har en 7- karbon ester kjedet mens cypionate har en 8- karbon ester kjeden. Den spesielle ester gir testosteron sin aktive levetid. Den løselighet i vann og olje er avhengig av ester gruppen. jo flere karbonatomer ester gruppen har, er mer løselig i olje og mindre løselig i vann blir det. Enanthate, med sin 7- karbon ester og en-karbon atom lettere enn cypionate og har mer testosteron per gram.
Testosteron da tatt på frifot kan forårsake en rekke bivirkninger det kan konvertere til det kvinnelige hormonet østrogen ved en aromatiserte enzym,. prosessen er kjent som aromatization. For å stoppe denne konverteringen, er bruken av en klasse av aromatiserte hemmere nødvendig for å hindre østrogen effekter, for eksempel : gynekomasti, fett gevinst, redusert fett sammenbrudd, tap av sexlyst, testiklene krymper, og væskeansamlinger væskeansamlinger kan. føre til svekket blodkar over en periode fordi det øker blodtrykket. Som vi alder, testosteronnivå reduseres fører til tap av muskelmasse og styrke, fett gevinst, og et tap av sexlyst. Dermed, er testosteronerstatning en god idé å erstatte testosteron tap spesielt for midten alderspensjon mennesker. Testosteron kosttilskudd hos eldre voksne kan forsinke eller hindre Alzheimers sykdom og andre kognitive lidelser, beskytte nerver, regenerere motoriske enheter, forbedre humøret, minne, appetitt, sexlyst, forbedre beinmasse forebygge osteoporose, og senke sjansen for å få hjerteinfarkt eller slag. med dette er det forstått at testosteron bedrer livskvaliteten men forsiktighet må følges når det tas i større mengder på grunn av dets bivirkninger.
testosteron anses å være i bunnen av anabole /androgene steroider sykluser siden den er svært allsidig. Mange tester er tilgjengelige for å fastslå om fett tap eller muskel gevinst oppnås Enanthate er billigere enn cypionate blir Mange lurer på hvorfor,. Men er det noen tanker at det er fordi testosteron med konsentrerte T eller en høy mengde av T er billigere i forhold til de som inneholder mindre T. stoffet for nybegynnere er billig gjør det til et perfekt valg for de som ønsker å bruke den til å nå sine bodybuilding eller atletisk mål. vurderer sin bivirkninger, det er alltid viktig å konsultere første helsepersonell før du tar noen legemidler.
Oppsummering : en Testosteron cypionate og enanthate er kommersielle steroider brukes i bodybuilding for økt muskel vekt
2 Testosteron cypionate er en engelsk steroid mens enanthate er europeisk. begge har de samme funksjoner og effekter.
tre. Enanthate har en 7- karbon ester kjedet mens cypionate har en 8- karbon ester kjeden.
4. enanthate, med sin 7- karbon ester og en-karbon atom er lettere enn cypionate som har mer testosteron per gram.
fem. testosteron da tatt på frifot kan forårsake en rekke bivirkninger, slik som: gynekomasti, fett gevinst, redusert fett sammenbrudd, tap av sexlyst, testiklene krymper, og væskeansamlinger.
6. Vannretensjon kan føre til svekket blodkar over en periode fordi det øker blodtrykket.
7. Som vi alder, testosteronnivå redusere ledende til tap av muskelmasse og styrke, fett gevinst og tap av sexlyst. Dermed er testosteronerstatning en god idé å erstatte testosteron tap spesielt for midten alderspensjon folk.
8. Testosteron erstatning forbedrer livskvaliteten men forsiktighet må følges når det tas i større mengder på grunn av dets bivirkninger.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------