Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom ponni og miniatyr hest

Det første som kommer til ens sinn når forestille bilder av en ponni og en miniatyr hest er praktisk talt størrelsen på disse hestene. Det vil ikke være overraskende at mange mennesker anser disse to ulike hester som ett og samme på grunn av sin lille størrelse eller høyde enn gjennomsnittet hest. Men i virkeligheten, er det mange beskrivelser som skiller de to.
miniatyr hest eller mini hest finnes i overflod i Nord-og Sør- Amerika, så vel som i Europa. grunnen til minis blir forvekslet med ponniene er at de deler noen karakteristikker av hester og ponnier helt. Men minis klassifisert som en liten slags hest. Minier kommer i et bredt spekter av farger og vanligvis har unike jakke mønstre. De er generelt vennlige. Som et spørsmål om faktum, har minis vært brukes av noen til å veilede den blinde, og de er enkle å trene. det vil ikke være et problem å ha dem innendørs for å trene. den vanlige levetiden minis varierer fra 25 til 35 år.
Miniatyr hester er målt forskjellig fra ponnier. Det er fordi de er målt i inches i motsetning til den sistnevnte som er målt i hendene ( en hånd=4 inches ). For mini hester, er den maksimale høyden vanligvis rundt 38 inches. Pony høyde normalt varierer fra 9. 2-14. 2 hender. Minier som blir gravide, vil ofte ha problemer i fødselen. deres avkom også ofte utvikler deformiteter grunn av sin lille størrelse, miniatyr hester spiser mindre i motsetning til ponnier derimot ponnier blir generelt høyere og større enn minis, trenger for å nyte en større stue. plass for dem å løpe litt rundt. Pony boder bør være minst 10 x 10 meter i dimensjon. Det har også blitt observert at en ponni skal gis en hel mål jord plass mens fem minis kan fortsatt nyte den samme landområde.
Ponnier ha en distinkt utseende på grunn av deres tykkere pels. deres manke og haler er også mer fremtredende enn i minis. De er bulkier ute enn minis grunn av sine tette bein, runde kropper, vel ribbein, og store øyne. Generelt ponnier leve for 25 30 år med et unntak for noen som kan strekke seg langt mer enn det. som minis, er de også ganske vennlig og intelligent.
Sammendrag :
en Miniatyr hester er målt i inches mens ponnier blir målt i hender
2 Miniature hester er mindre i størrelse og høyde enn ponniene.
3. ponnier ser bulkier enn miniatyr hester. De har også en tykkere pels.
4. miniatyr hester spiser mindre enn ponnier. En gruppe på fem minis kan nyte en acre av landet, mens bare en ponni kan nyte den samme land størrelse.
fem. Miniatyr hester er bedre brukt som hjem ledsagere mens ponnier kan fortsatt brukes til kjøring og ridning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------