Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom omega 3 og fiskeolje

Noen næringsstoffer er veldig sunn i kroppen systemet mens andre er svært skadelig og kreftfremkallende. Grillet mat og den svarte, grillet del i at kjøtt er en av de ledende årsakene til kreft i magesekken. for høy for et inntak av grillet mat i livet kan predisponere oss til magekreft Andre kreftfremkallende mat er mat med høyt fett som i det lange løp, kan forårsake kreft i tykktarmen.
Vi er alltid advart og utdannet. Men kan noen mennesker ikke tvinge sin gane for å fjerne disse matvarene. Disse usunn mat kan føre oss uønskede sykdommer og kreft i nær fremtid. To av de sunne mat komponenter som vi må forbruke er omega 3 og fiskeolje. La oss takle forskjellene.
Fiskeolje er en olje mens omega 3 er en fettsyre. Begge er annerledes i forhold til struktur og komponenter.
Omega 3 fettsyren er et fett som er en særlig flerumettet type. Det har tre former som ALA, EPA og DHA DHA og EPA kan bli funnet i fisk som torsk, sardiner osv. ALA, derimot, kan utvunnet av vegetabilske oljer som rapsolje eller soyaolje. ALA kan også være avledet fra valnøtter og flaxseeds. Fiskeolje, derimot, er en olje i seg selv som er produsert fra fiskens fett og vev. inneholder imidlertid bare DHA og EPA, men ikke ALA. fisk faktisk ikke er produsenter av omega-3. Disse fiskene skaffe det ved å spise byttedyr fisk og mikroalger som inneholder omega 3 fettsyrer.
Både tran og omega 3 er gunstig for mennesker. Det senker kolesterolet og dermed hindre åreforkalkning. Det senker også høyt blodtrykk, reduserer triglyserider som betyr at det senker risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Samlet senker risikoen for hjerte-og karsykdommer som er en av de viktigste årsakene til dødsfall i hele verden. Komponentene i fiskeolje og omega 3 fettsyren selv opptre som anti -inflammatoriske så vel. Dermed kan det forbedre ens hukommelse og mentale kapasiteter.
The American Heart Association anbefaler dosering av ett gram fisk olje per dag ved å spise fisk. Eller, hvis ikke, kan vi ta kosttilskudd.
Oppsummering :
en Omega 3 er en fettsyre mens fiskeolje er en olje
2 Omega 3 har tre former som ALA, EPA. og DHA mens fiskeolje inneholder to av de tre formene for omega 3 fettsyrer som er EPA og DHA.
3. Omega 3 og fiskeolje har mange fordeler for mennesker, spesielt for sine hjerter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------