Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom nyquil og dayquil

NyQuil og DayQuil er begge medisiner for forkjølelse som kan kjøpes selv uten resept fra lege. Forkjølelse, eller bare forkjølelse, er lett spredt innenfor et fellesskap, spesielt når de berørte personer ikke er klar over riktig håndtering og forebygging av overføring sin. å hindre overføring av forkjølelse, passende innsikt samt korrekt søknad er nødvendig.
det er mange måter å hindre kald overføring, men når den enkelte allerede har fått sykdom, er medisiner nødvendig for å forebygge plager. NyQuil og DayQuil er eksempler på medikamenter som gis til personer med forkjølelse.
NyQuil og DayQuil har de samme ingrediensene, unntatt for NyQuil å ha et antihistamin, samt for DayQuil å inneholde en nesespray. NyQuil og DayQuil begge inneholder paracetamol som er et smertestillende og febernedsettende. Dermed er både narkotika anbefales å bruke for personer med kroppen smerter eller smerter og feber. Bortsett fra acetaminophen, disse to stoffene også inneholde Dextromethorphan HBr som er en hoste suppressant. Siden de to stoffene har hoste suppressants, de er også anbefalt å lindre hoste forårsaket av irritasjon i bronkiene eller irritasjon i halsen. Siden NyQuil har antihistamin innhold, kan det forårsake døsighet. Dermed er det ikke det riktige valget til ta på dagtid. det kan samhandle med de daglige aktivitetene. med disse, er DayQuil det beste valget for å ta i løpet av dagen for å unngå tretthet. DayQuil, derimot, inneholder nasal decongestants. det er en lettelse for nysing og rennende nese.
Siden NyQuil og DayQuil inneholder paracetamol, kan disse stoffene, da tatt for en lengre periode, forårsake leverskader. Paracetamol er kjent for å forårsake skade på lever over en periode. Ta bare NyQuil og DayQuil for en periode fastsatt av helsepersonell. Et overskudd av fire doser i døgnet er allerede skadelig. Taking alkoholholdige drikker mens du tar NyQuil eller DayQuil er også farlig for leveren, så vær påpasselig og forsiktig. å inkludere, er NyQuil og DayQuil også kontraindisert til personer under monoaminooksidasehemmer ( MAOI) terapi. Snakk med legen din dersom du tar medisiner i henhold MAOI typen NyQuil er ikke en sovepille,. Aldri bruke dette stoffet til å sove formål spesielt til barn
Både NyQuil og DayQuil er tilgjengelig i liquicaps. Før du tar NyQuil og DayQuil, ta kontakt med helsepersonell og informere dem når du har helseproblemer som problem med vannlating på grunn av prostataforstørrelse, leverproblemer, hoste assosiert med slim, vanskeligheter med å puste på grunn av astma, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS ) og røyking. NyQuil er kontraindisert til personer med eksisterende glaukom og ikke tas sammen med sederende medikamenter. DayQuil, på den annen side er no-no for personer med skjoldbrusk problemer, problemer i hjertet, eksisterende diabetes og blodtrykk enn normalt. Både NyQuil og DayQuil bør ikke tas sammen med blodfortynnende som warfarin Gravide og ammende må konsultere helsepersonell før du tar NyQuil og DayQuil
Slutt å ta NyQuil og DayQuil når hevelse oppstår samt rednesss. Også hvis hoste og feber varer i 3 eller flere dager, stoppe medisinering og informere helsepersonell når nye symptomer eller problemer oppstår, ta kontakt med helsepersonell fordi disse kan indikere fatale tilstander Sammendrag. :
en. NyQuil og DayQuil er begge medisiner for forkjølelse som kan kjøpes selv uten resept fra lege.
to. NyQuil inneholder antihistamin mens DayQuil har nesespray. Men begge inneholder paracetamol og hoste suppressant
tre. NyQuil og DayQuil er nyttig for milde smerter eller smerter, feber, hoste, og selvfølgelig forkjølelse. NyQuil kan forårsake døsighet mens DayQuil kan lettelse rennende nese og nysing.
4. Både NyQuil og DayQuil kan forårsake leverskader over en periode. Det er kontraindisert å bruke sammen med warfarin.
fem. Gravide og ammende må konsultere helsepersonell før du tar NyQuil og DayQuil.
6. Slutt å ta NyQuil og DayQuil når hevelse oppstår samt rednesss. også, hvis hoste og feber varer i 3 eller flere dager, stoppe medisinering og informere helse omsorgsperson. Når nye symptomer eller problemer oppstår, ta kontakt med helsepersonell fordi disse kan indikere fatale forhold.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------