Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom motrin og ibuprofen

Smertestillende er mye utsolgt i markedet. Innimellom får vi smertefulle muskler, ledd, hode, og så videre og så videre. Noen smerter er vanlig og kan behandles med over-the -counter smertestillende. Men noen smerter er farlig slik som brystsmerter og intense magesmerter. jo mer intens smerten er, jo mer blir det farlig. det er imidlertid taus smertestillende.
to av de mest populære over-the -counter narkotika er motrin og ibuprofen. Disse to stoffene tjene millioner av dollar hvert år. La oss takle forskjellene.
Ibuprofen er et generisk legemiddel mens Motrin er en av de varemerkenavn ibuprofen sammen med advil, Nurofen, Nuprin, og mye mer. Så hvis du tenker på det, ibuprofen er en generisk legemiddel og motrin er en branded narkotika.
problemene med å kjøpe generiske legemidler er noen ganger effekten på pasienter. Noen leger foretrekker merkevarer narkotika fordi disse er vanligvis mer potent enn generiske legemidler. Men generiske legemidler er mye billigere. Så, i dette tilfellet, er ibuprofen mye billigere enn branded motrin. Motrin brukes til mange plager som : Mindre smerter som hodepine, muskelsmerter, arthritic smerte eller smerte fra leddgikt, tannpine, menstruasjonssmerter, forkjølelse, og ryggsmerter Det er også midlertidig reduserer feber Ibuprofen er også indikert. for det samme som betennelse i leddgikt, smerter under menstruasjonen såkalte dysmenoré. det er likeledes brukes i perikarditt og patent ductus arteriosus.
motrin er tilgjengelig i kapsel, tablett, og en sirup form for spedbarn og chewables for barn. Ibuprofen i generisk form er bare tilgjengelig i en tablettform.
Motrin og ibuprofen bør ikke tas hvis en alvorlig allergi oppstår. Personer som er allergiske mot aspirin bør ikke ta det også. begge legemidlene bør ikke også tas av de som har mage sår og blødninger problemer som det kan forverre deres sak. Personer som er 60 år og oppover bør ikke ta det også. Man bør ikke drikke noe alkohol mens du er på. disse stoffene
Summary :
en Ibuprofen er et generisk legemiddel mens motrin er en branded narkotika.
to. Ibuprofen er billigere enn Motrin.
tre. Motrin har flere former for tilgjengelighet enn ibuprofen som sirup, kapsler, tabletter, og chewable former.
4. Begge stoffene er indisert ved mild smerte og feber.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------