Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom magnesium citrate og magnesiumoksid

Magnesium er en av de svært viktige elementer i kroppen vår. Det er nødvendig å styrke bein, ansvarlig for å holde blodet sirkulerer jevnt, og det beroliger våre muskler og nerver. mangel på magnesium kan føre til hodepine, er hjerte arytmi, ustabil blodsukker nivå, høyde i blodtrykk, svake og myke bein, spasmer og lignende magnesium lett tilgjengelig i visse matvarer,. men vårt kosthold kan inneholde mindre magnesium enn kroppen vår kravet. Med disse kosttilskudd er også tilgjengelig for å løse mangelen.
Magnesium kosttilskudd er klassifisert som chelater eller ikke- chelater. Chelated refererer til magnesium bånd med et annet molekyl. Den vanligste er den molekyl kombinert med aminosyrer. magnesium sitrat og magnesiumoksid er den mest utbredte typen av magnesium supplerer tilgjengelig i markedet. Blant de to, er magnesiumoksid det oftest funnet i kosttilskudd siden det er kjent for å være den mest økonomiske mineral produsert. Magnesium citrate er en type organisk salt chelaterende med sitronsyre mens magnesiumoksid er et uorganisk salt.
Magnesiumoksid og magnesium citrat blir brukt som avføringsmiddel. Magnesiumoksid blir absorbert av kroppen med mindre prosent det er derfor noe av det forblir i tarmen og fungerer som avføringsmiddel. Magnesiumoksid og magnesium citrate brukes før operasjoner for å rense tarmen fra avføring. i tillegg er disse stoffene, i mildere form, lindre forstoppelse. også disse stoffene /kosttilskudd forebygge og kurere hypomagnesemi.
Magnesiumoksid og magnesium citrate samhandler med andre legemidler, spesielt de som er tilgjengelige over-the -counter samt de urte medisiner. Se helsepersonell når du tar medisiner som de nevnte, og mer spesifikt stoffer som tetracykliner, digoksin, natrium polystyren sulfonat, og lignende. ikke del magnesiumoksid og magnesium citrate med dine venner eller familie. de må først bli sett av legene før de kan ta disse legemidlene. disse kan være til nytte for deg mens skadelig for dem.
Siden magnesiumoksid og magnesium citrate er begge typer magnesium, har de lignende bivirkninger. Disse bivirkningene er diaré, milde magesmerter, og abdominal gass. Allergiske reaksjoner kan forekomme for eksempel kvalme og oppkast, elveblest, svakhet, kløe, svimmelhet, og lignende. Kontakt helsepersonell umiddelbart når disse reaksjonene oppstår. å unngå disse, tar magnesiumoksid og magnesium citrate på helsepersonell råd. doser må baseres på hva legen foreskrevet. For mye av disse kosttilskudd kan forårsake toksisitet og kan føre til alvorlige effekter. Tarmproblemer må konsulteres med helsepersonell før du tar magnesiumoksid og magnesium citrat. I tillegg må problemer med magen og nyre også være konsultert med lege før du tar magnesiumoksid og magnesium citrat. magnesiumoksid og magnesium citrate kan være risikabelt for gravide kvinner. disse stoffene er ikke gitt eller foreskrevet annen måte fordelene ved å ta disse legemidlene oppveier risikoen. Magnesiumoksid og magnesium citrate er uttrykt i morsmelk og kan gi fatale effekter til babyer Dermed må disse legemidlene ikke gis til ammende mødre
Oppsummering :
En. magnesium citrate og magnesiumoksid er den mest utbredte typen av magnesium supplerer tilgjengelig i markedet. Blant de to, er magnesiumoksid det oftest funnet i kosttilskudd siden det er kjent for å være den mest økonomiske mineralet produsert.
to. Magnesiumoksid og magnesium citrate brukes som avføringsmiddel.
3. Magnesiumoksid og magnesium citrate brukes før operasjoner for å rense tarmen fra avføring. I tillegg er disse stoffene, i mildere form, lindre forstoppelse. Også disse stoffene /kosttilskudd forebygge og kurere hypomagnesemi.
4. Magnesiumoksid og magnesium citrate samhandler med andre legemidler mer spesifikt stoffer som tetracykliner, digoksin, natrium polystyren sulfonat, og lignende.
5. Siden magnesiumoksid og magnesium citrate er begge typer magnesium, har de lignende bivirkninger. Disse bivirkningene er diaré, milde magesmerter, og abdominal gass. Allergiske reaksjoner kan forekomme som kvalme og oppkast, elveblest, svakhet, kløe, svimmelhet, og lignende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------