Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom lungebetennelse og går lungebetennelse

Selv om lungebetennelse og vandre lungebetennelse gjøre deler flere likhetstrekk, de har noen forskjeller. For eksempel, manifestasjoner av gåing lungebetennelse, som tretthet, hoste og hodepine er mindre alvorlig. de er predisponert til å komme på saktere enn de manifestasjoner av vanlige tilfeller av lungebetennelse.
Både vanlig lungebetennelse og går lungebetennelse kan være forårsaket av en rekke forskjellige typer bakterier og virus. Men går lungebetennelse oftest forårsaket av en infeksjon med Mycoplasma pneumoniae bakterier. Den vanligste årsaken til lungebetennelse er bakterien Streptococcus pneumoniae, også kjent som bare pneumococcus.
Turgåing lungebetennelse er vanligvis behandles med antibiotika, for eksempel Doxycycline, Tetramycin, og Erytromycin. I vanlig typer lungebetennelse, vil valg av ledelsen stole på hvorvidt sykdommen ble forårsaket av en bakterie, et virus eller en sopp. antibiotika medisiner er ikke benyttet i alle former av sykdommen. pneumonitt eller lungebetennelse er bare en betennelse i vevet i lungene, beslektet med bronkitt. Det er en tilstand hvor faryngitt ( infeksjon i hals eller svelg ) og bronkiene oppstår. Walking lungebetennelse bare innebærer at pasienten ikke er syk nok til å kreve å ha en seng resten ordre fra lege.
bakterier eller virus hyppigst forårsaker disse sykdommene. Alt er relativt smittsomt. Likevel, bare fordi noen fra fellesskapet eller nær slektning har det, betyr ikke at du trenger å oppsøke lege. Dersom den enkelte får de manifestasjoner, sørg for å søke pleie. Siden få barn har en tendens til å spre sykdommen på arbeidsplassen, er det viktig for deg å informere respektive helsepersonell i den forekomsten hvis du oppfatter at du har også vært utsatt for. TB, eller tuberkulose, er en type lungebetennelse stammer fra en bestemt organisme. Det er veldig smittsomt. Hvis en person har tett eksponering med en pasient med en aktiv tilfelle av tuberkulose, må du kontrolleres. Dette er vanligvis utføres med en Mantoux test eller PPD hud testing. Dersom resultatet av huden testen er negativ og da positiv, må legen snakke med pasienten om det er egnet for pasienten skal forvaltes med profylaktisk ledelsen mot tuberkulose.
Walking lungebetennelse er anerkjent som atypisk lungebetennelse. Det er en medisinsk situasjon der pasienten som har gangavstand lungebetennelse ikke trenger å bli innlagt på sykehus eller sengeliggende. motsetning til vanlig lungebetennelse, en pasient med walking lungebetennelse kan bevege seg selv om han eller hun har andre former for sykdommer. Walking lungebetennelse stammer fra en infeksjon av mikroorganismer som virus, kjemiske stoffer og bakterier.
lungebetennelse er en infeksjon i begge lungene forårsaket av patogener. Virus, bakterier, parasitter eller sopp kan være opprinnelsen til lungebetennelse. Denne tilstanden er en spesifikk bekymring hvis du er eldre enn 60 år gammel eller har et svakt immunforsvar eller langvarig sykdom. Det kan også skje i tenåringer eller friske personer. Sykdommen kan variere i betydning fra mild. til alvorlig lungebetennelse ofte er en konsekvens av en annen sykdom, men antibiotika- resistente stammer er vanskelige problemer
Summary :
en manifestasjoner av gåing lungebetennelse, for eksempel. tretthet, hoste og hodepine er mindre alvorlige.
to. Både vanlig lungebetennelse og går lungebetennelse kan være forårsaket av en rekke forskjellige typer bakterier og virus.
tre. antibiotika medisiner er ikke benyttet i alle former av sykdommen.
4. Turgåing lungebetennelse er vanligvis behandles med antibiotika, for eksempel Doxycycline, Tetramycin, og Erytromycin. i vanlig typer lungebetennelse, vil valg av ledelse er avhengig av om sykdommen var forårsaket av en bakterie, et virus eller en sopp.
fem. Pneumonitt, eller lungebetennelse, er bare en betennelse i vevet i lungene, beslektet med bronkitt. det er en tilstand hvor faryngitt ( infeksjon i hals eller svelg ) og bronkiene oppstår. Turgåing lungebetennelse innebærer bare at pasienten ikke er syk nok til å kreve å ha en seng resten ordre fra lege.
6. Turgåing lungebetennelse er anerkjent som atypisk lungebetennelse, en medisinsk situasjon der pasienten som har walking lungebetennelse trenger ikke å bli innlagt på sykehus eller sengeliggende. motsetning til vanlig lungebetennelse, kan en pasient med gangavstand lungebetennelse flytte om, selv om han eller hun har andre former for sykdommer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------