Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom eggløsning og menstruasjon

Forplantningssystemet av den kvinnelige anatomi har to hoveddeler, eggstokkene og livmoren. Livmor og vaginal utslipp er skapt inne i livmoren, og det eksisterer også når de befruktede eggcellen fortsetter å utvikle inn i et foster mens eggene er skapt i eggstokkene. Begge eggstokkene er også ansvarlig for etableringen av eggceller og for hormonelle utslipp. de ses ved siden bekkenhulen veggene. en av disse eggceller er plassert på den venstre delen, og den andre er sett på høyre del.
Eggløsningen skjer når egg eller egg er laget i begge eggstokkene. Det er en periodisk prosess hvor modne eggstokkfollikler er utladet og delt egg eller egg. For perioden av eggløsning prosessen, modnet egg er utgitt av eggstokkene forberedt på å bli befruktet. Hvis befruktning ikke skjer, blir livmor veggene kaste av og blod vil bli løslatt fra kvinnens kropp. Dette er kjent som en kvinnelig regelmessig menstruasjonssyklus, også kalles en periode. menstruasjon eller periode kan være skjult eller åpenlys. En hemmelig perioden oppstår hvis endometriet reabsorberes av menneskekroppen og forekommer hos de fleste kvinnelige pattedyrarter, for eksempel hunder, katter, osv.
Kvinnelige menneskearten oppleve åpenlys perioder eller menstruasjon. Blødninger kan forekomme inne i livmoren og egresses gjennom skjeden. Dette er hva folk vanligvis refererer til som sin månedlige periode. En vanlig periode eller menstruasjon vanligvis varer fra to til seks dager som starter fra den første dagen av blødning før det opphører. Den menstruasjonsblødning begynner gradvis deretter sakte øker, og deretter reduseres etter et par dager. Gjennom hennes menstruasjon, kan en kvinne føle en viss smerte, kramper, følelsesmessige forstyrrelser, og hodepine.
Kvinner vanligvis føler seg ukomfortable, unormal tretthet og humørsvingninger. The menstrual prosessen varer i 28 dager, og eggløsning skjer under en bestemt dag i menstruasjonssyklusen, den 14. dagen. gjennom hele denne tiden, vil en kvinnelig oppleve milde smerter og har hevet følelse av seksuell trang og lukter. under eggløsning, det forekommer naturlig eller det kan bli provosert. En kvinne som har oligomenorrhea, en stat hvor menstruasjon oppstår av og til, kan styres ved å fremkalle eggløsning. Det er like godt utnyttet for in vitro copulation.
Bortsett fra de fysiske attributter, ved eggløsning, det er en modenhet og mottakelighet for å gi noen fysisk fasaden, beredskap til å delta med et annet menneske og dyrke en ny liv i livet, for å delta i prosessen med generasjonen. Under menstruasjon, utløper dette potensialet nytt liv og er utladet. Det er en mer ensom hendelse. Hunnene kan være mottagelig, men det er ikke for copulation med en annen person, men mer av en lengsel etter en union med hennes eget selv eller Gud. Det er en instans for utgivelse og rensing, en tid med forberedelser og foryngelse for den neste prosessen. Det er viktig for hvert menneske kvinne til å kjenne sin egen syklus, for henne å være klar over hennes normale og uregelmessige sykluser. Oppsummering :
en Eggløsningen skjer når egg eller egg er laget i begge eggstokkene menstruasjon eller periode kan være skjult eller åpenlys
2. For. perioden av ovulation prosessen, blir modnet egg utgitt av eggstokkene forberedt på å bli befruktet. Hvis befruktning ikke skjer, blir livmor veggene kaste av og blod vil bli løslatt fra kvinnens kropp.
tre. En hemmelig periode oppstår hvis endometriet reabsorberes av menneskekroppen og forekommer hos de fleste kvinnelige pattedyrarter, for eksempel hunder, katter, osv.
4. menstrual prosessen varer i 28 dager, og eggløsningen skjer under en bestemt dag i menstruasjonssyklusen, den 14. dagen.
fem. under eggløsning, det forekommer naturlig eller det kan bli provosert. En kvinne som har oligomenorrhea, en stat hvor menstruasjon inntreffer og til, kan det bli administrert av induserende eggløsning
6 Bortsett fra de fysiske egenskapene, ved eggløsning er det en modenhet og mottakelighet for å gi. noen fysiske fasaden, beredskap til å delta med et annet menneske og dyrke et nytt liv inn i livet, for å delta i prosessen med generasjon. Under menstruasjon, utløper denne sannsynlig nytt liv og er utladet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------