Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom druesukker og sukker

I biokjemi og ernæring, noen råvarer og kjemikalier synes å være akkurat som ingen andre. Tror vi at disse bare faller inn under en kategori eller one of a kind. Hva vi gjør ikke vet er, utover sine kjemiske strukturer, disse kjemikaliene er virkelig og virkelig distinkte i form av struktur, eiendom, og så videre og så videre.
To av disse er druesukker og sukker. er disse to ord like? Er disse to ordene helt annerledes? La oss finne ut hva som gjør disse like, og annerledes.
Dextrose og sukker er både sukker. Sukker er et generelt begrep, mens druesukker er en bestemt type sukker. Det finnes forskjellige typer sukker som monosakkarid, disakkarid og polysakkarid. Eksempler av monosakkarider er: glukose ( druesukker ), galaktose, og fruktose Disse typer sukker er de enkleste former for sukker samt de mest grunnleggende enhetene er en annen type sukker dissacharides Eksempler på. disse er: maltose, laktose og sakkarose og den siste typen sukker er polysakkarider som er tre eller flere enkle sukkerarter sammenføyd grundig dehydrering syntese. Eksempler på disse er: Cellulose, glykogen, og stivelse
Den kjemiske formelen for druesukker som er under monosakkarid er C6H12O6, mens formelen for sukrose som disakkarid er C12H22O11 Sugar generelt er behandlet gjennom. bruk av sukkerrør. det er en plante som er høstet og deretter hentet. Brasil er i dag den høyeste produsent av sukker i verden.
sukker er søtt. for mye forbruket av det kan føre til type 2 diabetes mellitus. på den lyse siden, er det en av de viktigste former for energi som den har en høy verdi av karbohydrater. Inntaket av sukker bør gjøres i moderering. Dextrose, derimot, er spesielt brukt i intravenøs væske for å behandle dehydrering. Tillegg leverer væske i kroppen, er det også brukes til å gi kalorier til kroppen ;
Oppsummering :
en Dextrose og sukker er både sukker
2 Sugar er en generell term, mens druesukker er en bestemt type. sukker
3 Det finnes forskjellige typer sukker som: monosaccharides, disakkarider og polysakkarider Dextrose er under monosakkarid.
4. C6H12O6 er den kjemiske formelen for druesukker, men sukker i tilfelle av sukrose har formelen C12H22O11
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------