Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom cesspool og septiktank

I mange rurale områder i Nord-Amerika og Europa, er kloakknettet ikke koblet til regjeringen kloakkrør. Folk har det alternativt funnet måter å avhende kloakk innholdet ved hjelp av septiktanker. Cesspools brukes i landlige og noen urbane områder for å avhende det menneskelige ( organisk ) avfall driften av begge er det samme. de brukes på forskjellige måter Hovedformålet med begge er å få. kvitt husholdningsavfallet produkter, inkludert menneskelige organisk avfall.
cesspool
en kloakk er en stor, sylindrisk beholder som er gravd dypt inne i jordoverflaten. Det er vanligvis en meter i diameter og fire til fem meters dyp. Den er dekket med en luke, og kloakken er holdt i det till den er automatisk brytes ned. De faste stoffene er avgjort dypt inne i bunnen av cesspool mens flytende percolates til jord gjennom betongen. fast stoff kalles slam og væsken over kalles avskum.
Cesspools må behandles for å unngå skadelige kjemikalier fra forming og også til tomt bassenget som gjøres en gang i måneden. Dette er grunnen som gjør en kloakk krever en høy kostnad for vedlikehold. Cesspools kan være som en viktig del av livet i mange steder, men de kan være skadelig også. For eksempel, hvis kloakk holdes på et meget dypt nivå, kan det komme i kontakt med grunnvann og forurense det gjør det utrygt som drikkevann. derfor cesspools holdes ganske langt borte fra brønnene og underjordiske vannkilder. de cesspools kan vise seg å være farlig på grunn av at avfall kan gi opphav til farlige gasser.
Septiktank
En septiktank er brukt i de fleste distriktene som ikke har en kloakk system. Det fungerer på en lignende måte til kloakk. Motsetning en kloakk, som lagrer alle typer avfall, er en septiktank i hovedsak fokusert på menneskelig organisk avfall. En septiktank er også en sylindrisk tank som kanskje være helt eller delvis under bakken.
Septiktank ha en bakteriell miljø som hjelper i nedbrytningen av fast avfall i enklere produkter. er Septiktank også kombinert med andre vannbehandling enheter som bio- filtre. frekvensen og kostnadene ved vedlikehold av septiktanker er ganske lavt i forhold til cesspools.
Nesten 25 prosent av Nord-Amerikas folk stole på septiktanker mens tallet er mindre i Europa, og det brukes sjelden i resten av verden
Oppsummering :
en. Cesspools er underjordiske godt som beholdere som brukes til lagring av biologisk nedbrytbare stoffer mens septiktanker blir i hovedsak brukt til å lagre menneskelig avfall og ha en drenering anlegg
2 Cesspools krever vedlikehold på. mye hyppige intervaller som spenner fra noen måneder mens septiktanker må dette gjøres på basis av tre til fire år.
3. Cesspools ikke behandle avløpsvannet mens septiktanker har kloakkrenseanlegg alternativer.
4. Septiktank anses å være bedre alternativer for kloakk avhending.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------