Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom bekymring og angst

Angst deler ut en intern påminnelse som vil overtale systemet av kroppen din å være på vakt sin. Det kan gi deg en brå rush av adrenalin som kan gjøre deg motvirke dilemmaer og hinderet de hindringer som bevege seg mot veien. det er enda obligatorisk for overlevelse, fordi den aktiverer stasjonen til den enkelte å treffe de nødvendige tiltak som kreves, slik at bekymringer eller angst ikke blir verre.
Worry, som et substantiv eller emne, er ofte forbundet med psykiske konnotasjoner som resulterer i uro og angst for den enkelte som i spørsmålet : Hva gjør du bekymre seg? er alltid en god tanke å tenke. Den presenterer fasader på grunn av problemer ( ofte privat opprinnelse) som finansielle dilemmaer og helsespørsmål. Tillegg kan bekymre antyde at det er ingenting å være bekymret, mer spesielt når den brukes som en talemåte i forekomsten av en formspråk.
likevel bekymring og angst kan bli et dilemma når de ikke dør eller reduseres. Generalisert angstlidelse, eller GAD, og patologisk angst er tydelig når en person har usikkerheter irrasjonelt. Pasienter som har slikt er irritabel, rastløs, og ute av stand til å konsentrere seg, og erfaring søvnløshet eller andre søvn -relaterte problemer. Personer som lider av GAD regnes for å være dyktig når det kommer til å bekymre. De har en tendens til å bli trollbundet i en kontinuerlig rutine syklus av angst og bekymring. Ikke som vanlig angst, personer med generalisert angstlidelse er i stand for å kontrollere bekymringene de har. av denne grunn er de tilbøyelige til å frasi seg til en mye enklere måte å leve på som gir dem den minste mengde av bekymring.
på den annen side, vanlig bekymring er mye enklere å administrere enn uregelmessig angst eller patologisk bekymring. Ved å formidle ting tilbake til vanlig modus, eller ved å holde deg på sporet med ditt eget perspektiv, vil du være i stand til å få styring over dine bekymringer. Motsetning personer med generalisert angstlidelse, har de fortsatt ikke kan kontrollere sine følelser selv om de allerede satt sine tanker om ideen om at de må være på banen. på slutten av dagen, beklager de at hele dagen var en rekke fysiske og følelsesmessige plager.
Generelt sett bekymringer og angst er involvert i dag-til- dag lever av menneskeheten. Enkeltpersoner kan bli engstelige, og de kan også bekymre. Bortsett fra å være normal, kan en liten mengde av angst eller en liten mengde bekymring både være en fordel til en viss grad. Angst er en tilstand av å være ubehagelig der det er en konsekvent engstelig følelse. Worry kan innebære psykiske tanker eller bilder som stammer fra et negativt kilde som er unndratt ved de mentale kapasiteter pasienten som det er en identifisert risiko for system av kroppen. Angst kan komme i en struktur som et adjektiv eller et substantiv, mens bekymring kan betraktes som et verb, et substantiv, eller en formspråk. Disse to mentale tilstander kan forekomme samtidig på samme tid som gjør dem vanskeligere å administrere Sammendrag :
En Angst deler ut en intern påminnelse som vil overtale systemet av kroppen din for å være på sin vakt. Worry, som et substantiv eller et emne, er ofte forbundet med psykiske konnotasjoner som resulterer i uro og angst for den enkelte.
2. Likevel, bekymring og angst kan bli et dilemma når de ikke dør eller redusere.
tre. Generelt er bekymringer og angst involvert i dag-til- dag lever av menneskeheten. Enkeltpersoner kan bli engstelige, og de kan også bekymre.
4. Angst er en tilstand av å være ubehagelig der det er en konsekvent engstelig følelse. Worry kan innebære psykiske tanker eller bilder som stammer fra en negativ kilde som er unndratt ved de mentale kapasiteter pasienten som det er en identifisert risiko for system av kroppen.
fem. Angst kan komme i en struktur som et adjektiv eller et substantiv, mens bekymring kan betraktes som et verb, et substantiv, eller en formspråk.
6. Disse to mentale tilstander kan forekomme samtidig på samme tid som gjør dem vanskeligere å behandle.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------