Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom astrologi og horoskop

Vet du forskjellen mellom astrologi og horoskoper ? Hvis ikke, tror jeg du er mer kjent med horoskoper fordi Internett og trykt materiale har ofte noen diskusjon eller deler om de daglige eller vanlig Horoskop opplesninger.
Per definisjon er astrologi mer av en studie av himmellegemer posisjoner på himmelen. i denne forstand, mange betrakter den som en form for vitenskap eller pseudovitenskap. noen astrologi eksperter også markere den som en form for tro på at de nevnte planetariske stillingene har noen direkte effekter på utvikling av menneskelige forhold og forekomst av jordiske naturfenomener. Det er faktisk mange typer astrologi. Den vanligste formen er sannsynligvis vestlig og kinesisk astrologi.
Dessuten, andre tolker astrologi som foreldet versjon av dagens astronomi. Den astronomi vi vet i dag er faktisk hentet fra en av de to viktigste divisjonene av det gamle astrologi som er det horary astrologi. Denne divisjonen måler bevegelse av himmellegemer. Dette ble senere viktig for etableringen av den andre divisjon-rettsvesen astrologi, som er best kjent ( selv opp til denne dagen ) for sin bruk i arbeidet trender og tilbyr spådommer ( mer tilbøyelig med horoskoper ). Som kontrast er et horoskop et diagram, diagram, eller grafisk representasjon av himmelen. Denne grafen eller diagrammet viser planetenes posisjoner og dyrekretsen tegn. Disse diagrammene brukes av Horoskop entusiaster i beregningen av fødsler og kunsten å forutsi fremtidige hendelser av ens liv. å bli veiledet av en slik, kan en person bli rådet til å handle i en bestemt atferd, slik som å gjøre dagen hans bedre. Noen krangler om betydningen av horoskoper fordi flere studier ble gjort for å bekrefte deres gyldighet bare for å finne ut at de fleste, om ikke alle, endte opp med å bli falsk.
Etymologisk er et horoskop tatt fra det greske ordet horoskopos, som kan oversettes til å se på de timene. Det er veldig knyttet til astrologi fordi, per definisjon sin, det gjør bruk av begrepet astrologi på planetariske posisjoner gjennom verdensrommet. Når du studerer astrologi, vil du til slutt gå dypt inn i horoskoper. Men hvis du studerer horoskoper, er det ikke alltid garantert at du vil lære alle de kontaktpunktene i astrologi.
Oppsummering :
en Astrologi regnes som en pseudovitenskap at troen at planetene respektive posisjoner i verdensrommet har noen effekt på menneskelige forhold og naturlige Earthly fenomener. Det er mer av en studie.
To. Horoskop er mer av et diagram eller diagram som gjør bruk av astrologi konsepter. De fungerer som guider for folk om hvordan de skal handle eller oppføre. til en viss grad, tjener den også å forutsi enkelte deler av ens fremtid
3 noen er skeptiske til bruk og gyldigheten av horoskoper det er avledet fra. greske ordet horoskopos, som betyr å se på de timene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------