Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom REM og NREM

Etter en dag med jobb, blir kroppen shabby fra alle de påkjenninger slik at det er nødvendig å ha en god natts søvn. Resting gjenoppretter den tapte energien i kroppen og gjør det uten stress igjen. Sleeping kan også være en av de beste måter å ha en pause for kroppen det er også en fleksibel metode for revitalisering og fornyelse for kroppen Inntil nå, kan forskerne ikke avklare den beste grunnen. hvorfor mennesker trenger å sove fysiologisk. det er ikke bare å slå av eller en ubevegelig rutine av kroppens hele funksjoner. Sleep anses å være svært avgjørende i mange fysiologiske prosedyrer av hjernen som kombinerer ulike minner og kunnskap prosessering. Søvn er også viktig for dyr for å overleve.
Ulike sykluser søvn oppstå mens person faller i søvn det er to, sentrale søvn sykluser at personens kropp erfaringer: REM og NREM Først når kroppen sovner, han deretter gjennomgår ikke- raske øyebevegelser eller kjent som NREM søvn. Senere, når han er i dyp søvn, fortsetter han i raske øyebevegelser som kalles REM-søvn. Grøsser av øyemusklene under REM-søvn foregår resulterer i en rask bevegelse under øyelokkene, og derfor er det navngitt som raske øyebevegelser søvn På den annen side, i ikke-raske øyebevegelser søvn, øynene bo. resten. i de fleste tilfeller skjer NREM vanligvis om kroppen vil foreta både REM og NREM søvn sykluser. REM søvn skjer i to timer i et enkelt natts søvn mens NREM søvn skjer i fire til seks timer.
REM kan bli følt i løpet av de forekomster av søvn i en enkelt natt. Det er også kjent som drømmen søvn. Det er når hjernen sletter seg av unødvendige minner. Under REM-søvn, er kroppen responsiv og semi-sansende om renseprosessen hjernen gjennomgår. So det er grunnen til at personen er i stand til å si at han drømmer. Mens i NREM, er drømming sannsynlig til å skje noen gang, men det er i de dypere søvnstadier der bevisstheten ikke er like levende som REM sove. Dermed kan en person ha en tendens til å glemme sine drømmer. I lys av det faktum at drømmer er oppstått gjennom REM sovetid, gjør hjernen bruk av mer energi enn i NREM søvn. REM er også ansett som et løft i hjernens aktivitet, og hjertefrekvensen mens kroppen er i en lammelse tilstand. REM søvn funksjoner er en psykologisk mekanisme mending av hjernen i REM perioder, er hjernen Hvilestrømmen fra stress og revitalisert Hvis personen er deprimert og ikke i den rette stemningen, betyr det at. han mangler REM søvn. NREM er en fysisk reparasjon system for kroppen. Det er en healing kurs for kroppen der muskler og bein bygning som skjer og vev restaurert. Manglende NREM kan resultere i et svakt immunsystem og en reaksjon på stress viser tretthet og sløvhet. Tross er at sykluser søvn nøkler for best mulig helse til en person, REM og NREM har utmerkelser i form av sine attributter på kroppen under søvn
Oppsummering :
en annen. sykluser med søvn oppstår mens vedkommende faller inn søvn er det to, sentrale søvn sykluser at personens kropp erfaringer: REM og NREM.
to. REM kan bli følt i løpet av de forekomster av søvn i en enkelt natt. Mens i NREM, er drømming sannsynlig til å skje noen gang, men det er når de dypere søvnstadier forekommer i som bevissthet ikke er like levende som i REM søvn.
tre. REM-søvn funksjoner er en psykologisk mending mekanisme for hjernen. NREM er en fysisk reparasjon system for kroppen. det er en healing kurs for kroppen der muskler og bein bygningen skjer og vev restaurert
4 Hvis personen er deprimert og ikke i den rette stemningen, betyr det at han mangler REM søvn. Mangel på NREM kan resultere i et svakt immunsystem og en reaksjon på stress viser tretthet og sløvhet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------