Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom HEGRE og HEGRE

Herons og egrets er både langbeint, ferskvann, kyst fugler. Tilhører Begge samme familie Ardeidae og har et lignende utseende. I familien Ardeidae, er det 64 forskjellige arter som har blitt identifisert og anerkjent. Noen av disse artene kalles bitterns eller egrets i stedet for hegre på grunn av forskjeller i utseendet sitt. De bitterns tilhører en annen slekt innen familien, men egrets er ikke en distinkt gruppe. klassifiseringen av hegre og egrets er ikke veldig klart, og det er ulike oppfatninger om de to slektene Ardea og Egretta og hvilke arter som bør deles inn som slekter.
Egrets vurderes forskjellig fra hegre fordi egrets er hovedsakelig hvite, og de kan eller ikke kan ha dekorative fjær. Ordet Hegre er avledet fra det franske ordet aigrette som betyr Plume fjær. Det er seks forskjellige arter av egrets som har disse dekorative fjær disse dekorative fjær er avl fjærdrakt og ikke forekommer hele året, de forekommer bare i hekke deler av året egrets er også mindre enn hegre i. størrelse.
Herons er langbeinte, langhalsede, ferskvann, kyst, ikke- svømming fugler. En av deres mest særtrekk er at de trekkes necks mens du flyr. Dette skyldes den sjette vertebrae av halsen som er endret. Halsen kan trekke og utvide. Det har blitt observert at halsen på dagtid hegre er lengre enn de nattlige hegre. de regninger på hegre og egrets er harpun -aktig og lang. de kan variere i størrelse. noen har en ekstremt fin regning mens noen har tykke regninger. Herons og egrets finnes i mange farger. fargen på nakne delene er generelt gul, brun, eller svart som kan endres i løpet av hekkesesongen. Den fjærdrakt av fuglene er hovedsakelig grå, hvit, svart, blå eller brun, og noen ganger kan de være svært slående og kompleks. Herons og egrets er en familie som er svært kosmopolitisk i distribusjon og er utbredt. de er vannlevende fugler og foretrekker lavlandet, marginer i elver, innsjøer, dammer og sumper. de er stort sett funnet i tropene. de er tilstede i alle de verdens kontinenter unntatt Antarktis. de er til stede i nesten alle typer habitater bortsett svært tørre ørkener, veldig kalde regioner som det av Arktis, og på svært høye fjell.
Herons er kjøttetende fugler og byttedyr på akvatisk byttedyr som fisk, amfibier, krypdyr, bløtdyr, insekter og krepsdyr. Noen av artene også beite på fugleegg og andre mindre fugler.
Herons og egrets er i hovedsak kolonial og monogame i deres atferd blir de også kalt shitepokes eller shilepokes og shypokes
Oppsummering :
Herons og egrets er både langbeint, ferskvann, kystnære fugler. de begge tilhører samme familie Ardeidae og har lignende opptredener. Men egrets er hovedsakelig hvite, og de kan eller ikke kan ha dekorative fjær.
Egrets er alltid mindre i størrelse enn hegre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------