Stilling: ovs0 > Øyvind Boreg >

Forskjellen mellom EST og EDT

EST står for Eastern Standard Time, mens EDT er forkortelsen for Eastern Daylight Time. Begge refererer til tidssoner som brukes i samme område, men i ulike deler av året.
de to tidene er spesielt brukt i Nord-Amerika, særlig i USA og Canada. de nevnte tidssoner er en del av de 21 tidssoner i Nord-Amerika, de 9 vanlige tidssoner som brukes i USA som et land og de 4 vanlige tidssoner brukes i fastlands USA. De fire, hovedretter, vanlige tidssoner i fastlandet USA er: Eastern Time Zone, Central Time Zone, Mountain Time Zone, og Pacific Time Zone er begge tidssoner delen av Eastern Time Zone.
The Eastern Time Zone, særlig går fra Ohio Valley østover til Atlantic Coast det aktuelle området som dekker denne tidssonen kalles østkysten som består av følgende tilstander : Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, Indiana, Kentucky, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, øst fylkene Tennessee, Vermont, Virginia, og West Virginia. Canada bruker også denne tidssonen meste på følgende steder: Nunavut, Ontario, og Quebec The Eastern Standard Time ( også kjent som EST ) er den metoden av tidsbruk i løpet av høsten og vinteren Det starter i løpet. den første søndagen i november til midten av mars, nærmere bestemt den andre søndagen i mars. i den andre søndagen i mars, klokker bryter inn i Eastern Daylight Time ( EDT for kort). The Eastern Daylight Time varer fra andre søndagen i mars til første søndag i november, i utgangspunktet den tiden metode for sesongene av sommer-våren.
En annen forskjell mellom Eastern Standard Time og Øst Daylight Time er deres time forskjell fra Coordinated Universal Time ( UTC ) eller Greenwich Mena tid ( GMT ). The Eastern Standard Time er fem timer bak Coordinated Universal Time. mens Eastern Daylight Time er bare fire timer bak Greenwich Mean Time Eastern Standard TME, med respekt med Coordinated Universal Time, er indisert som UTC-. 5 timer også i sammenligning med Eastern Daylight Time, den Eastern Standard Time er en time bak. Samtidig er Øst sommertid angitt som UTC -4 timer og er en time tidligere i forhold til Eastern Standard Time.
Daylight Time ordningen, som omfatter den østlige Daylight tid ble utviklet for å dra nytte av lengre. tid på sollys i sommersesongen i sin tur, ble det en metode d å øke menneskelig aktivitet og produksjon i lengre tid av dagslys
Oppsummering :
en. Eastern Standard Time og Øst Daylight Time er begge tidssoner under Eastern Time Zone. De er begge med i de 21 nordamerikanske tidssoner, 9 viktigste amerikanske tidssoner ( som inkluderer Alaska og Hawaii tidssoner ) og 4-standarden tidssonen i fastlands USA.
To. begge tidssoner er brukt i de samme områdene i USA og Canada, men i ulike deler av året Eastern Standard brukes i løpet av høsten-. vintersesongen, som begynner ved første søndag i november Eastern Standard tiden er kansellert på andre søndag i mars og brytere i Eastern Daylight Time for sommeren-vårsesongen. Syklusen begynner på nytt med Eastern Standard på den tiden da den første søndag i november tilnærming.
Tre. Med hensyn til Coordinated Universal Time, er Eastern Standard 5 timer bak mens Eastern Daylight er fire timer bak. Sammenlignet med hverandre, Eastern Standard Time er en time bak Eastern Daylight Time.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------