Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom pyramider og prismer

De fleste mennesker har en misforståelse at en prisme er det samme som en pyramide. Det er imidlertid verdt å vite at disse to faktisk er forskjellige. La oss ta en titt på deres ulikheter ved hjelp av geometri i synspunkt.
En pyramide, i geometri, er en polyeder dannet ved å koble en mangekantet base og et punkt som kalles apex. Hver base kant og spiss danner en trekant. pyramiden s base kan være et trilateralt, firkant eller mangekantet figur. den vanligste versjonen er at av plassen pyramiden.
En pyramide regnes ofte som trekantede strukturer, oftest funnet i Egypt. Dette var de største strukturene på Jorden i tusener av år. Disse strukturene er konstruert med de fleste av vekten sin nærmere bakken. det tillot tidlig sivilisasjon å skape en mer stabil monumental struktur
på den annen side, er et prisme også en polyeder, består av en polygonal base, men med en oversatt kopi, og den. bli ansikter tilsvarende sidene. sammenføyning ansiktene danner et parallellogram, og ikke en trekant. Et prisme, i optikk, refererer til en gjennomsiktig optisk element, med polerte flater som brekker lett. Den vanligste er at den trekantede prismet. Det består av en trekantet base og rektangulære sider, det er derfor den dagligspråket begrepet " prisme " er vanligvis referert til denne typen Prism er vanligvis laget av glass, men det kan gjøres med noe gjennomsiktig materiale som kan brekker, reflektere eller dele lys
Summary. :
en. En pyramide har en base og en tilkobling punkt, mens en prisme har en base, sammen med en oversatt kopi av den.
to. Sidene eller ansikter formet i en pyramide er alltid trekanter, mens i et prisme, de normalt danner et parallellogram.
tre. En pyramide regnes ofte som en solid bygning, mens en prisme kalles noe som er gjennomsiktig, og kan brekker, reflektere eller dele lys.
 

90339174.pdf 90339177.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------