Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom linksys WRT54G og wrt54g2

WRT54 er Linksys ' mest populære linje av SOHO trådløse rutere, og har blitt gjort tilgjengelig i en rekke sub- modeller over en lengre tidsrom. Det WRT54G er den aller første modellen tilgjengelig, mens WRT54G2 er en mye senere modell. den mest lett gjenkjennelige forskjellen mellom de to, er deres utseende. den WRT54G har svært populære svart og blå kombinasjonen, og er ganske klumpete. på den annen side er WRT54G2 svært elegant, med sine runde kanter og svært slank profil. Den kommer også i blank svart, med lysdioder sømløst integrert i kroppen.
En annen forskjell i utseendet, er mangelen av varemerket doble antenner som stikker ut på baksiden av WRT54G2. Det WRT54G hadde to eksterne antenner, eller i det minste støttede valgfrie eksterne antenner via TNC -porter, mens den hadde også innebygde antenner. den WRT54G ikke lenger plass til eksterne antenner, og avhenger bare på sine interne antenner.
når det kommer til maskinvare, er det svært små forskjeller mellom de to, som de begge har 4 LAN -porter og én WAN-port og støtte for både 802. 11b og 802. 11g trådløse standarder. Den WRT54G2 serien men har en høyere spekter av prosessorer. Tidligere modeller av WRT54G hadde 125Mhz prosessorer, mens nyere modeller nådde så høyt som 240Mhz. den første WRT54G2 modellen er allerede utstyrt med en 240Mhz prosessor, og senere modeller med en 400Mhz prosessor. Jo bedre prosessorer kan være en fordel når under tung bruk. det gir også flere trådløse klienter å koble til, i forhold til svakere WRT54G modeller. Begge modellene har identiske evner og sikkerhetstiltak installert. Du kan velge fra et utvalg av krypteringer, fra WEP til WPA2. En annen ting som disse ruterne er veldig populært for, er deres evne til å installere tredjeparts firmware, som OpenWRT og DD-WRT. Disse firmware tillate brukeren å utvide funksjonaliteten til ruteren langt utover den opprinnelige Linksys design. det er ikke entydig om, som ikke alle modeller har utskiftbart firmware. den eneste måten du kan avgjøre om du kan bytte ut firmware av enheten, er via maskinvaren versjonsnummeret.
Oppsummering :
1. WRT54G er litt klumpete, og har en svart og blå farge kombinasjon, mens WRT54G2 er farget svart og er svært elegant
to. Det WRT54G har ekstern antenne, eller i det minste støtter ekstern antenne, mens WRT54G2 har ingen porter for eksterne antenner
3. WRT54G2 modellene har bedre prosessorer sammenlignet med WRT54G.
 

80339162.pdf 80339165.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------