Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom lager og buljong

Matlaging ulike retter krever fortrolighet med ulike matlaging vilkår. Dette er en god måte å sikre at du aldri skal gå galt når du forbereder din favoritt familie retter. La oss ta en titt på to av de mest brukte begrepene ofte forbyttet : Stock og buljong
lager er rett og slett smaksatt vann, er det utarbeidet av ulmende ulike ingredienser, som kan bli skrotet kjøtt, bein og Mirepoix ( som er en kombinasjon av. selleri, gulrøtter, løk eller andre grønnsaker ), samt urter og krydder. Ingrediensene er plassert i kaldt vann, og ulmet. Det kalde vannet fremmer utvinning av kollagen, fordi varmt vann normalt sel i kollagen. Den er utarbeidet med fravær av salt, ettersom væsken er redusert til å gjøre supper og sauser. Så blir det boblet forsiktig, med bobler bare bryte overflaten, og ikke helt kokende. koking aksjen vil gjøre det overskyet.
dag, kuber ferdighus lager bestående av tørket lager ingredienser, er tilgjengelige på markedet. Dette gir praktisk når du forbereder raske måltider.
På den annen side er sjy væsken der kjøtt, bein, fisk, grønnsaker eller korn har blitt ulmet og kokte i lange perioder, for å trekke ut smaken og næringsstoffene i ingrediensene. Det brukes som en base for supper, sauser og sauser. noen steder er sjy synonymt med suppe, og kan spises alene eller sammen med garnityr. for en renere presentasjon av kjøttkraft, kan eggehviter legges under syde. de vil koagulere, og felle sedimentene for å avklare kjøttkraft.
Både lager og buljong er populære i forberedelsene sunne måltider over hele verden. Riktig forberedelse er nøkkelen for å sikre at deilige måltider vil bli servert, rett ved spisebordet.
Oppsummering :
en lager er utarbeidet av forsiktig putre ingrediensene uten å koke dem, mens kjøttkraft krever en lang periode med kokende
2 Stock er mindre velsmakende, som det. er vanligvis laget av kjøtt og grønnsaker utklipp, mens suppen består av levedyktige ingredienser, og kan spises alene som en suppe.
tre. Stock forberedelse begynner med kaldt vann for å fremme kollagen utvinning, mens sjy krever jevn varme for å tillate utvinning av smaken.
 

90339218.pdf 90339302.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------