Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom WTI og BRENT

tross tilsynelatende å ha bare noen få alternativer å velge mellom når det gjelder å pumpe gass i bilen, visste du at det faktisk finnes mer enn 160 ulike internasjonalt handles råolje ? Hva gjør hver type annerledes, er det egenskaper, kvalitet og pris. To av de mest omsatte typer råolje er WTI, eller West Texas Intermediate, og Brent. Er så en bedre enn den andre i form av kvalitet ? Hvilken framstår som vinneren i forhold til pris? Les videre for å finne ut.
For det første er det den WTI type råolje, som også er kjent som Texas Lys Sweet. Vanligvis er WTI brukes som en målestokk i olje prissetting. I børsmarkedet og WTI kommandoer en høyere pris i forhold til Brent råolje, men det var ett tilfelle da sistnevnte overtok WTI, sannsynligvis på grunn av en midlertidig mangel på raffineringskapasitet.
når det gjelder kvalitet, er WTI ansett som en lett råolje, som inneholder ca 0. 24 % svovel. som sådan, fikk den en " søt råolje ' vurdering som er bedre i forhold til Brent. WTI raffineres i Midtvesten og Gulf 370.
Coast regioner i USA.
På den annen side er Brent råolje referert til som en " søt lett råolje ', på grunn av sine iboende egenskaper. hentet fra Nordsjøen, er Brent brukt til pris rundt to tredeler av de internasjonalt råolje forsyninger i verden. Denne type råolje ligger ideelt brukt på å lage bensin -og mellomnavn destillater, som er mest produsert i den nordvestlige delen av Europa. når du sammenligne prisene for disse to typer råolje, er WTI generelt høyere, selv om begge sine verdier i trading markedet kan variere sterkt, spesielt når omsettes i et daglig basis.
Oppsummering :
en WTI er en søt råolje, mens Brent er en søt lett råolje
2 WTI brukes til å avgrense større porsjoner. av bensin, mens Brent brukes til å lage både bensin og mellomledere destillater.
tre. WTI kommanderer generelt en høyere pris, mens Brent kommanderer en lavere pris i handelen markedet.
4. WTI har en enorm etterspørsel i USA, mens Brent er mer egnet for Northwestern europeiske markedet.
 

90339305.pdf 90339321.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------