Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom TV og HDTV

High Definition Television, eller HDTV, er den nåværende trenden med alle TVer på markedet i dag. En HDTV sett betyr ganske enkelt at det er i stand til å vise bilder som har en mye høyere oppløsning, sammenlignet med standard TV. DTV står for Digital TV, og selv om de ofte går sammen med HDTV, er de helt uavhengige teknologier, som kan brukes i tandem eller uavhengig. Digital Television dekker den digitale overføring av levende bilder og lyd, og er etterfølgeren til dagens analoge TV, er at mye i bruk i dag.
vanlig misforståelse at folk gjør med HDTV og DTV, er at du bare trenger å kjøpe en HDTV satt for å få HD-video. En HDTV sett kan behandle DTV signaler, men for å opprettholde bakoverkompatibilitet med eldre systemer, den aksepterer også analoge signaler. Selv om du har en HDTV, men du fortsatt mottar analoge TV-signaler, så du har fortsatt standard definisjon. Selv HD er gjennomførbart på en analog overføring system, den store båndbredden kravet stavet sin tidlige bortgang, og alle HD-videoer i dag er på DTV.
En annen vanlig misforståelse er at det å ha DTV og HDTV sett ville rett innebærer at du ser en HD- video på skjermen din. Dette er også ganske falsk, så er det andre faktorer som må vurderes for for å få HD-video. First- off, må videokilde fra kringkasting selskapet å være i HD, som du ikke kan ha HD -utgang uten HD -inngang. det er ganske lett å vite om du har HD-video, som de fleste bedrifter er svært ivrige etter å flaunt deres evne til å kringkaste i HD. den neste nøkkelfaktor er overføring av videosignaler fra kringkasting selskapet til TV-apparatet. Selv om du har en HDTV mottar DTV signaler fra en stasjon som sender i HD, kan du likevel være å få en SD signal hvis kabelen selskapet bærer signalet i SD. For å få en høy definisjon bilde, må du. tilfredsstille alle disse kravene i hjertet av alt dette, er det DTV overføringssystemet, fordi det gjør overføring av HDTV- signaler mulige
Oppsummering :
en DTV er digital overføring av video og lyd, mens HDTV er en type TV-apparat som har en mye høyere oppløsning.
to. HDTV-apparater ikke alltid innebærer tilstedeværelse av en DTV overføringssystemet.
tre. En DTV overføring system betyr ikke alltid at det er HDTV -oppløsning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------