Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom PVC og CPVC

tross knase i eiendomsbransjen de siste årene har etterspørselen etter kostnadseffektive, pålitelige og høy kvalitet rør og rørsystemene økt. Dette gjelder spesielt et tiår eller så siden, da bolig-og yrkesbygg opplevde en boom. dag, hvis du er i ferd med å ha rørleggerarbeid fast, eller om et nytt hjem eller kontor konstruksjon er i arbeid, vil du definitivt trenger et utmerket materiale å bruke for rørsystemet.
To alternativer du har, ta PVC og CPVC rør. Er en bedre enn den andre? La oss forsøke å finne svaret på at ved å gjøre en sammenligning av de to materialene. Det første er det de klassiske og populært kjent PVC rør. Navnet står for polyvinylklorid, og det er en type av termoplast polymer, som regnes som den tredje mest utbredte produsert plast i verden.
den gode ting om å bruke den klassiske PVC-materiale for rørsystemer, er at de er ikke bare billig, men de er også holdbar og lett å montere. Hvis en rørlegger må røret gå gjennom kurver eller uvanlig formede åpninger, kan PVC gjøres mykere, og mer fleksibel, ved å legge mykgjørere.
Så hva er forskjellen mellom PVC og CPVC ? Sistnevnte står for Klorert polyvinylklorid, som er en type termoplastisk materiale produsert ved å utsette PVC harpiks til en klorering prosess. CPCV rør brukes vanligvis for varmt og kaldt vann rør, samt væsken varmesystemet i industribedrifter. Når det gjelder nytten, CPVC rør som er mest egnet for å bære drikkevann. På grunn av det glatte indre overflate, kan CPVC rør brukes til å bære vann over lange avstander uten å bekymre trykktap, fordypning eller skalering. Denne type rør er også energieffektiv, som den utfører utmerket under tøffe forhold, og er veldig lett å håndtere og installere.
mellomtiden PVC rør er motstandsdyktig mot oppsprekking, de er ikke skadet av syrer, har de bedre vannkvalitet, og kan også brukes for termiske motstand mot programmer. Avhengig på budsjettet og preferanser, kan du bruke enten PVC eller CPVC rør for hjemmet eller kontoret avløp trenger ", men det er best å oppsøke en profesjonell som vet hvilken som passer dine behov best.
Oppsummering :
en PVC er en termoplast polymer, mens CPVC er en termoplast produsert av klorering av PVC harpiks
to PVC kan brukes. for et stort antall søknader, mens CPVC er mest brukt for varmt og kaldt vann rør, samt industrielle flytende håndtering.
tre. PVC er mindre seigt, mens CPVC gir større styrke og fleksibilitet.
 

90339303.pdf 90339304.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------