Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Canon VIXIA og Canon LEGRIA

Canons lange historie optisk briljans, overlegen bildebehandling, utmerket ytelse og innovasjon i alle typer kameraer, særlig fotografiske og kringkasting fjernsynskameraer, har gitt den ry som en av de lettest gjenkjennelige merkevarer i sfæren av fotografering og bildebehandling Fra sin lange liste av kvalitetsprodukter, kommer den siste i høyoppløselige videokameraer-. den VIXIA HF10 og LEGRIA HFS11
ComparisonThe VIXIA HF10 dobbelt flashminne. videokameraet er nå enda lettere, og mer kompakt enn noen annen videokamera. Den VIXIA tilbyr en Advanced Video Codec High Definition ( AVCHD ) opptaksformat med største letthet, for ikke å nevne de ulike og mange fordeler med flashminne. Blitsen brukes i noen av de beste elektroniske gadgets rundt, som den siste bærbare datamaskiner, samt stasjonære, PDA, mobiltelefoner og musikkspillere. Canons doble flashminne er et kvalitetsstempel, og en av de beste i verden. det gjør opptak til både VIXIA på 16 GB internt minne og til en avtakbar SDHC -kort ; skape fleksibilitet ved overføring av filer og bruke avspillingsfunksjonen, samt skape ekstra lagringsplass.
I tillegg til sin overlegne ytelse, er Canons VIXIA HF10 fullpakket med en rekke andre eksklusive funksjoner, inkludert en komplett tre. 3 megapikslers HD CMOS -sensor og en avansert bildeprosessor, øyeblikkelig autofokus, en 2 7. tommers multi-vinkel skjerm, en 12x HD zoom linse, og mye mer. som gjør denne gadgeten typisk Canon, og uovertruffen i kvalitet spesielt, det er enkelt å koble til en datamaskin, nøyaktighet, virkelighetstro farger og suveren bildekvalitet, gjør den til en favoritt blant videokamera shoppere. Men på den nedover siden, betyr det ikke har en veldig god batterilevetid, vind blokkering og lydkvalitet, samt anser lys.
I samme spekter av kvalitetsprodukter videokameraer fra Canon, er LEGRIA HFS11, som er etterfølgeren til den Legria HFS10. Dette var også en av de beste mottatte High Definition -videokameraer, men litt kostbar på sin tid. den HFS11 åpenbart arver alle egenskapene til forgjengeren, men, som du forventer, er fullpakket med en rekke forbedrede funksjoner. Spesielt, har HFS11 overlegne lite lys skyting og den forbedrede dynamiske optisk bildestabilisator, noe som eliminerer all risting mens filmingen, gjør filming mens du går meget mulig. Det følger med en 64 GB flash -stasjon, slik at opp til to timer av opptakene i HD, og som VIXIA, er den kompatibel med SDHC-kort Andre funksjoner inkluderer en 8 megapiksler bilde ( fremdeles ), ulike automatiserte kontroller, samt manuelle kontroller
Summary. :
LEGRIA er overlegen i forhold til fotografering i dårlige lysforhold, mens VIXIA utfører dårlig i dette området.
LEGRIA har en utvidet dynamisk optisk bildestabilisator evne, noe som åpner for skyting i skjelvende forhold, mens VIXIA ikke støtter en slik funksjon.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------