Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom ipod og blackberry

iPod og Blackberry er moderne enheter som har forskjellige funksjoner. Mens Blackberry er en kommunikasjonsenhet, er Ipod en enhet som brukes til lagring og avspilling av musikk og videoer.
BlackBerry er mer som en mobiltelefon, som forbinder mennesker. på den annen side er Ipod en underholdnings -enhet, som du kan lytte til musikk, og også se på videoer.
i enkle ord, er bjørnebær en mobiltelefon og Ipod er en mp3-spiller. en av de viktigste forskjellene mellom Blackberry og Ipod, er at informasjon kan sendes fra en blackberry til en annen, og det kan ikke sendes fra en iPod-enheten til en annen.
Designet av Apple-maskiner, kan en Ipod enhet lagre ca ett hundre til tusen sanger. iPod er en enhet som kan spille ulike lydformater, som MP3, M4A, AAC og AIFF. Det kan også vise ulike bildeformater, som JPEG, GIF, BMP og TIFF.
det var i 2001 at den første iPod ble sluppet på markedet. Man kan også lagre tekster på en Ipod, gjennom en ekstern lagringsenhet. iPod er også i stand til å laste opp filer til en PC. BlackBerry ble først utgitt på markedet i 1999. Blackberry ble først utviklet av Research in Motion, of Waterloo, Canada. Når den ble markedsført, enheten ble svært populært på grunn av sin push-e- post. Blackberry har flere funksjoner enn en vanlig telefon. En bjørnebær kan anses å være et smart telefoner, samt en personlig digital assistent Bortsett fra mobiltelefonen tjenesten leveres Blackberry med Internett-tilkobling, en adressebok, e- anlegget, dag høvel, kalender, tekstmeldinger. og Internett faksing
Summary :
en. BlackBerry er mer som en mobiltelefon, som forbinder mennesker. På den annen side er Ipod en underholdnings -enhet, som du kan lytte til musikk, og også se på videoer.
To. Ipod er en enhet som kan spille ulike lydformater, som MP3, M4A, AAC og AIFF. det kan også vise ulike bildeformater, som JPEG, GIF, BMP og TIFF. En blackberry kan være anses å være en smart telefon, samt en personlig digital assistent.
tre. opplysninger kan sendes fra en blackberry til en annen, selv om det ikke kan sendes fra en Ipod enhet til en annen.
4. Det var i 2001 at den første iPod ble sluppet på markedet. Blackberry ble først utgitt på markedet i 1999.
fem. Apple-maskiner designet Ipod. Blackberry ble først utviklet av Research in Motion, of Waterloo, Canada.
 

20335382.pdf 20335386.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------