Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom grillet kylling og Sizzler kylling

Grillet kylling er utarbeidet på en grill ovn, eller på bare en vanlig grill enn kull. Det er ingen olje er nødvendig, da det er bare marinert med noen få krydder, og plasseres over den komfyr. Sizzler kylling, men er forberedt på en oljet panne. Noe om grillet kylling er, at de fleste smaker er vel brakt ut, siden det ikke er brent i en panne.
Du trenger veldig få ingredienser for å forberede en grillet kylling. selvfølgelig er den viktigste ingrediensen kyllingen selv, og du kan bruke enten kylling koteletter som er tynne skiver, eller skinn kylling bryst med bein fjernet. Først må du Mariner kyllingen ved å plassere den i en container, fortrinnsvis en som har et lokk til å dekke det, og deretter legge marinade av ditt valg. Plasser lokket tett over beholderen og lagre den i kjøleskapet for noen timer. Denne prosessen alows kyllingen å bli ømme, og absorbere marinaden. Du kunne la kyllingen marinaden noen timer, eller over natten, for de beste resultatene før du fjerner den.
Når du endelig få kyllingen ut av kjøleskapet, bør du la den komme tilbake til romtemperatur før du legger det på grillen. Du kan nå grille kyllingen på en grill ovn eller grillpanne. Uansett, grille kylling på hver side til de sprø brun. Siden kyllingen er tynt skåret, vil det koke ganske raskt. Hva du ikke ønsker å gjøre, er å steke den ved hjelp av fett, fordi grilling vil opprettholde sunne utarbeidelse av kylling. Når kyllingen er så sprø som du ønsker det, serveres med dampede grønnsaker eller salat, avhengig personlige preferanser. For kylling Sizzler, trenger du flere ingredienser enn grillet kylling. I utgangspunktet trenger du boneless kyllingbryst, ingefær og hvitløk pasta, noen finhakket løk, koriander blader, chili, paprika, salt og eddik. Du trenger også jernplater, og selvfølgelig olje.
Begynn med å flate ut kyllingbrystene ved å slå dem med en pall. Sett kyllingen i en container, og legg alle ingrediensene unntatt oljen. Bland ingrediensene med kylling, og la marineres for noen timer (to eller tre ). Du vil da legge kyllingen i en oppvarmet panne, innsmurt med olje, og bruke høy varme til å lage mat. Du må holde snu kyllingen slik at den ikke brenne på den ene siden. Ettersom det begynner å bli brun, senk varmen og fortsette å koke til det er mørt.
Få Sizzler plate klar, ved å varme den opp, og plasser den på trebrett med utflytende smør på jernplate. Deretter satte kyllingen på jernplate og serverer ( det vil gjøre en fresende lyd på grunn av smør ).
Oppsummering :
Grillet kylling er tilberedt over åpen ild, mens Sizzler kyllingen er kokt i en stekepanne.
Grillet kylling krever bare marinering, mens Sizzler kylling krever mange ingredienser.
Grillet kylling er sunnere enn Sizzler kylling, siden ingen olje brukes til å lage mat grillet kylling.
Grillet kyllingen er ikke nødvendigvis serveres på en jernplate, mens Sizzler kylling serveres på en Sizzler plate.
 

80339156.pdf 80339159.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------