Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom frukt og nøtter

Når definert ved karakteristiske biologiske termer, ville forskjellen mellom frukt og nøtter faktisk være ingenting. Overrasket? Mens det er mange åpenbare forskjeller, vurderer det vitenskapelige samfunn en nøtt å være den samme som en frukt, minst ytre skallet av mutteren er frukten. Definisjonen av en frukt er kort sagt den særegne moden eggstokk av noen blomst, plante, eller tre, som inneholder frø. Siden mutteren som vi spiser er teknisk et frø, er det ytterste laget (Shell ) anses å være frukt.
Ved etablering forskjellen mellom frukt og nøtter, er det også viktig å innse at vi har en tendens til å forvirre nøtter med belgfrukter ( peanøtter ), eller drupes ( kokosnøtter og mandler ). For å bruke den enkleste definisjonen av en nøtt, det er en frukt som er fylt med bare ett frø, som også har et hardt ytre skall som vanligvis ikke delt, eller falle av, da mutteren modnes.
frukt at vi vanligvis forbinder med frukt familie er sannsynligvis enten være myk eller anbud, snarere enn den harde crispiness av en nøtt. Ikke alle muttere har potensial til å vokse til en plante eller et tre, men frøene som er innenfor en frukt har potensial til å blomstre som en frukt -bærende anlegget. Selvfølgelig en av de største og mest åpenbare forskjellene, er hvordan vi bruker hver mat. Frukt generelt juice, og vi bruker disse juice for å drikke sunne drikker som er lastet med vitaminer, antioksidanter og mineraler. Nuts har også vitaminer, antioksidanter og mineraler, men mangler i juice, og er vanligvis ikke anses noe som kunne bli omgjort til en velsmakende væske.
Fra matlaging til snacking til baking, bruker vi nøtter og frukt på ulike måter. Selv om det ikke uvanlig å blande frukt og nøtter, vi har vanligvis en dominerende smak som henvender til smaken av fatet. Hvis vi lener mot søt, bruker vi en større andel av frukt Hvis vi skaper skumle eller salte retter, mutter smaker regjeringstid øverste
her er en liten bit av trivia moro : <. br /> Folk som er allergiske mot nøtter er ikke betinget utsatt for å bli allergisk mot frukt. Men de som er allergisk mot frukt er, faktisk, betinget utsatt for mutter allergier. Selvfølgelig er det ingen bestemmende faktorer som ville beskrive om folk som ikke er allergisk mot frukt eller nøtter, er mer eller mindre sannsynlig å nyte smaken av heller.
 

50336380.pdf 50336383.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------