Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom fersk kalkun og frossen kalkun

En anmassende svigermor vil fortelle deg at forskjellen mellom fersk kalkun og frossen kalkun er at fersk en er den eneste som er egnet for middagsbordet. Imidlertid det er åpenbart flere forskjeller, og konklusjonen at en fersk kalkun er den eneste som kan serveres for familiesammenkomster, er rent spekulativ mening.
Uten å bli unødig grafikk, det er en forskjell i måten hver er pakket og behandlet for frakt til ditt lokale marked. De fleste selskaper krympe vikle en fersk kalkun, og sende det i avkjølte beholdere for å hindre salmonella utvikling. Frosne kalkuner kan flash frosset, eller frosset den gammeldagse måten, og har vanligvis en litt annen type krympeplast for å hindre brenning under frysing. Noen mennesker opplever at det er en merkbar smak forskjell mellom fersk kalkun og frossen kalkun. Dette synes å være knyttet til merkevare- lojale kjøpere. kvaliteten på kalkunkjøtt er ofte bestemmes av gården som hevet kalkuner. Derfor ville en høyere kvalitet frossen kalkun fortsatt smaker bedre enn en lav kvalitet frisk kalkun.
Forbrukerne kan vanligvis finne bedre tilbud på frosne kalkuner versus friske. Den normale økningen i Tyrkia salget skje rett rundt Thanksgiving og julen, som de er en del av de tradisjonelle feiringen av de respektive helligdager. imidlertid markedet vanligvis ordrene flere kalkuner enn den faktisk selger, og etterlater en åpning i shopper mulighet til å spare penger. Siden den frosne Tyrkia har en mye lengre holdbarhet, er det sannsynlig å være i markedet for en lengre tid, som vil slippe sin pris ytterligere etter ferien.
Ferske kalkuner vanligvis kommer med en høyere innledende prislapp også. For å opprettholde de nødvendige sikkerhetskrav, vil en fersk kalkun håndteres annerledes til en frossen kalkun. Den må behandles innen sikkerhet forholdsregler, og derfor krever vanligvis mer kunnskapsrike og godt utdannet personale. Alt dette kombinert skaper en forhøyet pris.
selvfølgelig ikke en fersk kalkun ikke krever to eller tre dager tining. det er klar til å begynne når du er. Dette gjør siste minutt stopp for en kalkun enklere. Mange tror det er også tryggere A tining frossen kalkun blir ofte liggende på disken, eller i vasken, for flere dager. Ofte skaper en romtemperatur ytre delen, og en frossen indre del Det er virkelig best. å tine den frosne kalkunen i kjøleskapet, noe som kan ta en hel uke i noen tilfeller. Men eliminerer en fersk kalkun alle stresset og de potensielle farene som følger med å overvåke en Tyrkias tining prosess, og gjetter når det er trygt å spise det.
 

40336307.pdf 40336372.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------