Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom ego og etek paintball våpen

Folk ser for underholdning i en rekke spill og sport, individuelt eller i team. Løpet av de siste 34 årene har Paintball utviklet seg til et svært populært spill. Ego og Etek er varianter av våpen som brukes i spillet Paintball, og denne artikkelen drøfter Paintball og forskjellene mellom disse to typene av paintball markører.
Paintball er et spill som enkeltpersoner eller grupper kan spille, med formål å eliminere motstanderne ved å skyte dem med maling pellets, skjøt fra spesiallagde pistoler kalt Paintball markører. Forskjellige miljøer kan settes opp for spillerne å " forfølge " sine motstandere rundt hindringer, og ulike mål er satt for vinnerlaget.
Det er ulike mål for å fullføre spillet, slik som å eliminere alle motstandere, tar et bestemt territorium eller pennant, eller angripe et bestemt mål. Disse spillene kan vare fra noen minutter til flere timer, avhengig av reglene, de spiller og målene.
ego Paintball Marker er en kostbar, høy ytelse, elektro-pneumatisk pistol, som sysselsetter en pneumatisk solenoid å utløse bolten handling og hammer, som styrer hvordan maling pellets er ladde og skjøt. Det er fire komponenter til denne pistolen, som omfatter :
? Body " inneholder de viktigste komponentene, er rammen for avtrekkeren, bolten og ventilen, og er vanligvis laget av lett aluminium.
? Loader " komponent som lagrer paintballs for markøren, og blir matet av tyngdekraften, som propaganderte og kraft matet.
? Tank ' komponent som lagrer den komprimerte gassen, som karbondioksid, industriell nitrogen, eller propan.
? Barrel "del ned som pellets reiser som de er skutt, vanligvis laget av aluminium. Det er ett, to og tre stykke fat for de ulike typer markører, som er typisk mellom 3 og 21 inches lang, selv om tilpassede fat kan være opptil 36 inches
Etek er en forminsket. ned modell av ego. det er et stablet-tube elektro-pneumatisk paintball markør som er mer overkommelig. den inneholder en rask-pull bolt, en dobbel trigger, flere skyte -moduser, en in-line og lav. -trykkregulator, flaske adapter, og portet fat Selv om Etek og Ego er svært like, er det noen viktige forskjeller mellom de to, som inkluderer :
? Den Etek støtter ikke en LCD -skjerm i stedet, blinker det LED-lys.
? Den Etek har mer kostnadseffektiv maskinering og anodisering.
? Den Etek er litt tyngre.
Både Ego og Etek har evnen til å skyte i semi-automatisk modus, og er vurdert utmerket for nøyaktighet og pålitelighet. Kjøre de på ni-volts batterier, og hvis rutinemessig vedlikehold utføres som anbefalt, vil de være troverdig og konsistent i lang tid. vedlikehold er like enkelt som å smøre Rammer, rense seteleie og anti- chop øyne, og oljebehandling adapteren.
Oppsummering :
1. Ego Paintball Marker er en kostbar, høy ytelse, elektro-pneumatisk pistol, men Etek er en nedskalert modell av Ego 2. Etek støtter ikke en LCD -skjerm i stedet, blinker det LED lys
3 Etek har mer kostnadseffektiv maskinering og eloksering enn egoet.
4. den Etek er litt tyngre enn egoet.
 

70338272.pdf 70338273.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------