Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom egg nudler og pasta

De fleste mennesker har en lidenskap for de mange varianter av pasta, som inkluderer egg nudler, og tradisjonelt identifisert pasta. Det finnes så mange varianter, sauser som blir brukt på dem, og retter der de er forberedt på, at tanken forlater mest vår munn vanning. det interessante elementet er at folk flest vet ikke at det er en forskjell mellom disse to fantastiske matvarene. Denne artikkelen kommer til å peke ut noen av forskjellene mellom egg nudler og pasta. Det vil identifisere følgende :
Ingredienser
eggnudler er laget av usyret deig som er kokt i kokende vann generelt, eggnudler laget med egg og hvete, eller rismel. Noen ganger arrowroot eller tapioca stivelse er lagt for å forbedre teksturen og ensartethet av strengene. i de fleste tilfeller, er egg noodle batter laget, og lov til å tørke i en periode, før de faktisk bruker dem til å forberede en bestemt form.
Pasta er også laget av usyrede semulegryn deig, av enten hvete eller bokhvete, som er kokt i kokende vann, og i noen tilfeller er grønnsaker legges til deigen.
Shapes
Det finnes mange varianter av egg nudler, og størrelsene varierer fra land til land. eggnudler er vanligvis lange flate strimler av deig. generelt, kinesiske og japanske nudler er lange, brede og flate strimler av deig, hvor den tyske sorten er kortere, tykkere, og mye mindre. motsetning eggnudler som er typisk flate, pasta kommer i ulike lengder, størrelser og former. Mange ganger, pasta er fylt med kjøtt, ost og andre grønnsaker, og er vanligvis serveres med en saus. Noen av figurene er spaghetti og Angel-hår, ( lange dowel -lignende stenger ), makaroni, (som kan være i form av skjell eller rør ), lasagne, (som er lange, brede ark), Fusilli, ( som er dreide og kortere ), Farfalle, ( bow bånd ), og Rigatoni, (som er større hule rør ).
Origination
Det er allment akseptert at eggnudler oppstod i Kina, mellom 25 og 200 e. Kr ,. selv om araberne og italienerne hevder også at de oppfant denne vidunderlige stift mat i oktober 2005, på Lajia nettstedet i Qinghai, Kina, den eldste kjente stripe av egg noodle ble oppdaget. Det viste seg å være ca 4000 år gammel, og ble laget av broomcorn og revehale hirse.
Som for originering av pasta, ingen har egentlig bestemt nøyaktig når eller hvem som først laget denne fantastiske concoction. Talmud poster en liknende mat som var vanlig i Palestina under det tredje århundre ,. men den greske legen, Galen, identifisert en tilsvarende materiale i det andre århundre Enda lenger tilbake i det første århundre, beskrev Horace velsmakende ark med deig som ble stekt. som de fortsetter å grave i ruinene i Egypt, kan de finne bevis for at pastaen har eksistert enda lengre enn hva de trodde.
Oppsummering :
1 egg nudler er vanligvis lange flate strimler av deig, mens pasta kommer i en rekke former
2 eggnudler opprinnelse i. Kina, mens opprinnelsen av pasta er ikke sikkert.
 

20335309.pdf 20335316.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------