Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Subaru Legacy og Honda Accord

Noen tenker kanskje at japanske biler er rett og slett kloner, uansett hva skiltet disse kjøretøyene er iført-. Honda, Toyota eller Nissan er hva som kommer til tankene-men det er en japansk bilprodusent, Subaru for å være nøyaktig, som ber om å avvike, og har distansert seg fra den ellers så ordinære valg ved å være tradisjonelt unik, i den forstand at de tilbyr all- wheel drivverk på sine biler, samt en boxer motor under panseret.
Men er denne bilen noe godt? Det spørsmålet vil bli besvart ved å sammenligne Subaru populære Legacy modell til flerårig " Car of the Year "-pris vinner, Honda Accord. Dette er bare passende ettersom begge tilhører samme kategori, og man er " konge på haugen ", mens den andre er utfordreren til tronen.
Vi betaler spesiell oppmerksomhet til de entry level trim for begge merkene, starter med Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4, parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm. gjelder egenvekt, den Accord LX er snarere lett trimme på 3230 kg, gi sin sparsommelig motor en god drivstofføkonomi vurdering av 25 miles per gallon. The Accord vekt støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk. The Accord tilbys i tre forskjellige modellvarianter, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem, men inngangsplanet LX er god nok på egen hånd, som starter på $ 21. 765.
Vi flytter videre til Legacy, som er Subaru lengste-kjører navneskilt i USA alene. Etter fem generasjoner har sin image blitt totalt redesignet med helt ny styling, forstørrede dimensjoner, samt dens vogn trim ble avviklet. Derfor er Subaru Legacy nå nettopp presentert som et mellomstort familie sedan som er tilgjengelig i 8 trimme nivåer, som er som følger: 2 5i, 2 5i Premium, 2 5i Limited ,. 2 5GT Premium, 2 5GT Limited, 3 6R, 3 6R Premium, og toppen av linjen-. 3 6R Limited <. br /> Må ta oppmerksom på at tallene tilsvarende med hver Subaru Legacy trimme nivå, er en identifikator for powerplant implantert under panseret, og dermed gjør det lett for kjøpere å velge hvilken motor passer deres behov. Men basen Legacy to. 5i modell kan allerede være tilstrekkelig for de fleste, siden det er utstyrt med en dyktig to. 5-liter, horisontalt motsetning firesylindret motor ( en. K. En. Boxer ), som produserer 170 hestekrefter ved 5600rpm. Det oppnår en drivstoffeffektivitet vurdering av 22mpg, til tross tippe vekten på £ 3270. En 6 -trinns manuell girkasse med overdrive girkasse er standard, men en variabel trinns automatisk girkasse med overdrive er ekstrautstyr, men for en ekstra kostnad.
The Legacy 2. 5i kommer også godt utstyrt med air- condition, en tilt-teleskop ratt, en elektronisk parkeringsbrems, og en CD stereo med hjelpemotor audio jack. Standard sikkerhetsfunksjoner omfatter ABS med bremseassistent på ventilerte skivebremser foran og sidekollisjonsputer, og en 4 -hjulstrekk system med kjøttfulle 225 /60 størrelse dekk, innpakket i 16-tommers felger.
Det set- opp, sammen med stabilitet kontroll, gir bilen en bedre grep på våte eller isete kjøreforhold, noe som gjør det tryggere for kjøring. for en pris som starter på $ 19 995 med endringer, er dette kjøretøyet definitivt verdt hver krone, og får nikker over Honda Accord.
 

70338545.pdf 70338561.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------