Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Nissan Teana og Honda Accord

En bil med noen andre navn er fortsatt en bil. Dette gjelder for de fleste bilprodusenter, fordi de ofte ty til å gi en viss bil et annet navn, avhengig av det landet hvor det er solgt bare fordi navnet høres ikke riktig for den aktuelle plassen. en bil selskap, beryktet for å gjøre dette, er Nissan Motors, og her har vi et eksempel i form av Nissan Teana, som selges i Japan med det navnet, men er rebadged som Nissan Altima i land utenfor Asia, slik som Storbritannia, USA og Australia.
være en midsized sedan med forhjulsdrift, tilhører det samme kategori som den regjerende mellomstore kategorien mester-. Honda Accord Dermed er det bare riktig at vi sammenligne begge bilene for å se hvilken som kan gi best valuta for pengene.
Nissan Teana, avhengig av hvilket land den er markedsført, har en pris som starter på $ 19. 900 for grunnmodellen, og for at du får to. 5L inline-4 motor, med en 4 -trinns kontinuerlig variabel automatgirkasse, overfører det 175 hestekrefter ved 5600rpm til forhjulene. Denne motoren har en drivstofføkonomi vurdering av rundt 27 mpg, til tross for at det er en smule tyngre enn Accord, en vekt på £ 3295. Den Heft er støttet av 205 /65 størrelse dekk på 16-tommers felger. firehjuls ABS med bremseassistent og stabilitet kontroll, og airbager er bare noen av de vanlige sikkerhetsfunksjonene du finner i Teana.
går videre til Honda Accord, starter det med entry level LX, som har en 2. 4L inline -4 som er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse, og produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm. Dette 4 -sylindret motor gir en drivstofføkonomi på 25 mpg for både by og landeveiskjøring. Den har en lettere egenvekt på 3230 kg, Som støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215/60 helårsdekk. Som med Nissan, sin sikkerhet funksjoner inkluderer 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser, massevis av kollisjonsputer og en utmerket kollisjonstest vurdering. Hondas veiledende pris for denne entry level trim starter på $ 21. 765.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
i mellomtiden er det Nissan Teana tilbys i tre trims, nemlig basen 200XL, den oppgraderte 250XL med 182hp to. 5L V6 motor, og de eksklusive 350XV med 251hp 3 5L V6 -motoren, som er komplett med luksuriøse fasiliteter man vanligvis finner i en europeisk spec kjøretøy.
Men hva definitivt skiller seg ut for Nissan Teana, er dens kjørekomfort, som ligger overraskende til at av de dyrere Mercedes Benz. Med funksjoner som en luksuriøs hytte, utmerket kjørekomfort og en rimelig pris, passerer Teana den Accord med en værhår.
 

70338567.pdf 70338594.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------