Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom IPHONE ANDE71

Det har vært så mange telefoner dubbet og markedsført som iPhone killer. Mange av dem har kommet til kort, og kanskje har noen lyktes. Men alt avhenger av personlig smak, og ingen har kunnet slå Apple skapelsen, siden de har vært der først, og skapte 'iPhone Fever ".
det var faktisk mulighet til å komme først, og markedet først. iPhone har posisjonert seg i markedet til å bli standarden, eller standard, av smarttelefoner Mange utfordrere har kommet og gått, og denne gangen har Nokia bygget en ny smarttelefon som kan meget vel gjøre Apple kjører for pengene sine.
Nokia forstått at å gå touch- skjermen er det ikke den eneste måten å konkurrere med iPhone Mange produkter før dem hadde falt i den fellen, men ikke Nokia E71 ,. det har blitt en legitim kandidat. i E-serien Nokia smarttelefon avdrag, er det E71 den beste enda.
dette kan være subjektiv, men E71 trumfer iPhone i form av talekvalitet. det later til at denne er en vanskelighet for iPhone skaperne. I motsetning er talekvaliteten på Nokia produktet bare superb! Men, i form av trend, skyr den E71 touch- screen, som er et varemerke for iPhone.
Når det gjelder størrelse, er E71 en tad litt mindre og lettere. Det er ganske ubetydelig, men sikkert, er forskjellen i skjermstørrelse tilsynelatende nevneverdig. The E71 har to. 36 tommers skjerm, og det blir overskygget av den humungous 3 5 tommers skjerm på iPhone Deres vedtak er eksternt annerledes også-320 -240 mot 480x320 henholdsvis Kanskje på grunn av dette. ?. skjermstørrelse misforhold, surfeopplevelse anses bedre med iPhones.
E71 skjerm størrelse er ofret for en viktig funksjon «den mekaniske fullt QWERTY -tastatur. Siden det er fysisk, er den intuitiv mye bedre, men det kan være ganske liten for store fingre personer. IPhone har sitt varemerke tastaturet på skjermen, som er en ervervet smak. Noen mennesker bare fantasere om sin touch-screen QWERTY.
en av de tingene som en iPhone mangler, er evnen til å ha et utskiftbart batteri. E71, være en Nokia, gir deg frihet til å ta ut batteriet, og erstatte den med en ny en. iPhone sikkert trenger denne egenskapen, på grunn av sine rike funksjoner som heller hog batteristrøm. Igjen var det iPhone ut-gjøres av en konkurrent kamera. Mot lignende produkter, iPhone ser ut til å alltid tape i denne avdelingen. Med sine ynkelige to. 0 megapiksler kamera, kan det ikke slå den E71 har tre. 2 megapiksler linsestyrke.
Videre E71 støtter VoIP, noe som kan være til glede for mange brukere. iPhone, derimot, vil bare ikke ha det støtte evne, på grunn av SDK restriksjoner
Summary :
en iPhone har en betydelig større skjerm enn E71 iPhone har også en bedre skjermoppløsning.
to. The E71 har et utskiftbart batteri, i motsetning til iPhone er innebygd, ikke-utskiftbart batteri.
tre. iPhone har en på skjermen QWERTY -tastatur, mens E71 har en mekanisk en.
4. Den E71 er ikke en berøringsskjerm smarttelefon, mens iPhone har sine top- notch touch- skjerm evner.
fem. iPhone støtter ikke VOIP, mens E71 gjør.
 

30335409.pdf 30335555.pdf 30335557.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------