Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Hyundai Sonata og Honda Accord

Det har vært så mye fremme i verden av kjøretøyteknikken, at det ikke har vært entydige ' leder av flokken " i svært lang tid, og dette er tydelig i den mellomstore sedan markedet, som regnes som den familien sedan -segmentet. i flere tiår har bare ett navn blitt lording enn sin klasse, og det er Honda Accord. Pretenders og utfordrerne har kommet og gått, likevel Honda Accord fortsatt holder øke bar. Denne gangen tar vi en titt hvis den buldrende Hyundai Sonata kan holde tritt med lederen av flokken. Som et spørsmål om fair play, tar vi en titt på hver bils entry- level modellene.
Vi starter med grunnmodellen, Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
grunnmodellen, Hyundai Sonata, derimot starter på kun $ 18. 700, og for dette får du en bil av god verdi. En standard 2. 4L inline -4, med en 16 -ventilers motor, strøm til bilen, som gir ut en beskjeden 175hp ved 6000 rpm. Tjue fem miles per gallon er drivstofføkonomien evnen til denne modellen, og en 5- trinns manuell girkasse med overdrive er standard, selv om det er en mulighet til å velge en 5- trinns automatgir med overdrive. Begge bilene har 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser. Begge er front firehjulsdrift, med 16- tommers lettmetallfelger, pakket i 215 /60 helårsdekk. gjelder egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 lbs., Sammenlignet med Sonata, som veier inn på 3292 kg. Med manuell girkasse, og topper ut på 3327 kg. Hvis du velger den automatiske girkassen.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller. få ting litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Sonata, derimot, er tilgjengelig i 5 trims, som inkluderer base GLS, den SE og SE V6, og begrenset og de begrensede V6, som praktisk talt tilbyr alle fasiliteter sitt motstykke her har å tilby, på en enda lavere prislapp. ha kjennskap til dette faktum, gjør valget det beste verdsatt bilen litt av en hodepine, trøster så la oss smal alt ned til bare ett spørsmål. Creature til side, hva har en at den andre ikke ? Svaret : Honda Accord har en flott merittliste.
The Accord er beryktet for å være en flerårig ཆ beste bilene of the Year "og" Car of the Year ' konkurrent. sin pålitelighet og byggekvaliteten er ubetinget, og den er konkurransedyktig priset også. Unødvendig å si, vil det være en god investering i det lange løp, men som for Hyundai Sonata, er dens omdømme fortsatt uprøvd, slik at det ikke kan være like bra for den prisbevisste kjøpere til nå.
 

60338171.pdf 60338176.pdf 60338177.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------