Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og hyundai genesis

asiatiske merker er temaet for dette kjøretøyet sammenligning, og vi måler den koreanske Hyundai Genesis mot japanerne Honda Accord. I en verden av kjøretøyteknikken, disse to naboer er verdener fra hverandre, siden Japans Honda er kjent for å produsere benchmark kjøretøy for andre å etterligne. La oss finne ut om koreanerne har lært en ting eller to om sine naboer.
Vi fokuserer på de grunnleggende modellene for hvert bilmerke, siden Genesis tilhører den luksus sedan kategorien. Med dette sagt, kan det allerede høres ut som en mismatch, og det faktisk er, men det er det sammenligninger er for-å finne det svake punktet for en, at den andre ikke har
Vi starter. med forhjulsdrift Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4 motor, paret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. produserer den 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er ganske sparsommelig motor med en drivstofføkonomi på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
I mellomtiden er det Hyundai Genesis drevet av en 3. 8L V6, 24 ventilers motor, som har en maksimal hestekrefter 290, oppnådd ved bare 6200rpm. at mengden strøm overføres til baksiden hjulene via en 6- trinns automatisk girkasse, og vurderer det er en V6 -motor, er det fortsatt i stand til å gi sin sjåfør en drivstoffeffektivitet vurdering av 21mpg. Utgangspunktet prisen for Genesis er $ 33. 000. Engines side, er sikkerhet en av de ytterste bekymringer i disse dager, og kjøpere vil bli glad for å vite at begge bilene tilbyr standard 4-hjuls ABS, på ventilerte skivebremser. I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 kg, Og støttes av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk. The Genesis, i mellomtiden, veier inn på £ 3748, og bærer størrelse 225/55R17 dekk og felger.
En må huske skjønt, at alle data er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter, men mer enn det er tilgjengelig for en av disse bilene. Den Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem. Genesis er tilgjengelig i bare to trims, nemlig tre. 8L og fire. 6L.
4. 6L er utstyrt med en standard 4. 6- liter V8 -motor som oppnår en heidundrende 375-hestekrefter, levert gjennom en 6- trinns automatisk girkasse girkasse med overdrive. Begge trimmer er fylt med avanserte funksjoner, for eksempel to-sone automatisk klimaanlegg, skinninteriør, oppvarmede seter foran, og en syv-høyttaler lydsystem med satellitt-radio og iPod -kompatibilitet.
Foruten de sjenerøse bekvemmeligheter, vil man bli overrasket over denne bilens upåklagelig byggekvalitet, og at bargain pris for en bil som tilhører den kresne luksus -avdelingen, er det en stjele.
Det kan være en luksus familie sedan, men en ting mangler fra Hyundai Genesis, er nivået av prestisje som andre merker, for eksempel en Infiniti eller Lexus, utstråler. det gjør score poeng for å bli priset av tusenvis mindre i forhold til sine respekterte rivaler, og sammenligne den nå mot mainstream Honda Accord, det eneste du mister med denne bilen, er ditt ego.
 

30336093.pdf 30336112.pdf 30336180.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------