Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og VW Jetta

I et sammenstøt med import, har vi to bestselgende biler i USA, nemlig Europas Volkswagen Jetta mot Asias japansk merke, Honda Accord.
en er kjent for sine eksklusive funksjoner, mens den andre er kjent for sin all -around pålitelighet og funksjonalitet. Les videre for å finne ut hvilken som gir best valuta for pengene.
Vi fokuserer kun på inngangsplanet trimmer for både biler, starter med Honda Accord LX. den har en to. 4L inline -4 motor, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, men har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for både by og landeveiskjøring. I forhold til egenvekt, veier Accord LX inn på 3230 kg, Og støttes av 16-tommers lettmetallfelger, pakket i 215/60 helårsdekk. Til en pris av $ 21. 765, denne basen modellen Accord synes å være en vinner, selv om du vil bli overrasket over å finne ut hva den andre bilen har å tilby. vite at den kompakte og mid-size sedan segmenter er svært omstridt markeder, kom folk på Volkswagen opp med andre ideer for å overliste konkurransen. det begynner med prisingen, og for basen Jetta S, prisene starter på kun $ 17. 515, gi eller ta et par hundre. Selv klassifisert som en kompakt sedan, er Jetta størrelse nærmere på den i mellomstore sedan kategori, med en vekt på 3230 kg. For MT -versjonen, og 3285 kg. For auto shifter. vekten er støttet av størrelse 205 /55 dekk, på 16-tommers aluminiumsfelger
Under panseret har den en dyktig 2 5L I5, 20 ventilers motor, med en hestekrefter. av 170, oppnådd ved bare 5700 rpm Drivstofforbruk er oppgitt til 24 mpg kombinert, for både by og landeveiskjøring
Ganske overraskende, er det visse likheter mellom bilene, som 4. -hjul ABS på ventilerte skivebremser, en standard 5-trinns manuell girkasse girkasse, og forhjulsdrift drivetrain. Men i nivåer av raffinement, begge biler er verdener fra hverandre. Få ting litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
i mellomtiden er det Jetta tilgjengelig i 10 trims, alt fra basen S til den revolusjonære TDI, som er utstyrt med en standard 2. 0- liter, inline -4 turbo diesel motor, som oppnår en tanke boggling 30mpg i byen, og 41mpg på motorveien. Selv basen Jetta S kommer med fasiliteter som stabilitet kontroll, oppvarmede seter, og åtte -veis-justerbare oppvarmede forseter med makt hvile.
Så hvilken bil har best valuta for pengene dine ? Ikke spill dum fordi det er ganske opplagt nå, er det ikke?
 

30335393.pdf 30335404.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------