Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Toyota Prius

Toyota Motors har vært kjent for å gå utover markedets forventninger i å utvikle praktiske, rimelige og godt, futuristiske biler. Sistnevnte er tydelig når de produseres på veg går hybrid kjøretøy, kalt Prius, i en tid da alle andre var fortsatt designe en økologisk levedyktig motor, å sette inn sine biler som et alternativ til konvensjonell fossilt brensel drevet motor.
er imidlertid Prius alle om substans, og ingen stil ? Vel, for å finne ut, matchet vi det opp mot en av de rollemodeller for bilindustrien, Honda Accord. For å gjøre ting rettferdig for bensin-elektrisk hybrid Prius, vi tok bare en titt på hver merkets grunnmodeller, som starter med Honda Accord LX.
The Accord LX har to. 4L inline-4, som er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse, og produserer 177 hestekrefter ved 6. 500 rpm, levert gjennom forhjulene. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. i forhold til egenvekt, veier Accord LX i litt tyngre enn Prius, på 3230 kg., Og denne Heft støttes av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215/60 helårsdekk. Hondas veiledende pris starter på $ 21. 765. Hvis du føler at du ønsker flere innredninger for Accord din, så du definitivt må gå opp de ulike modellvarianter. det er der ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere, men det bør være verdt det. The Accord tilbys i tre forskjellige modellvarianter, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
I mellomtiden Toyota Prius, som er en fire- dørs kombi, er litt mindre enn Accord, men den kan romme fem personer, og er tilgjengelig i 4 trims, fra Prius II Prius V, av som alle er utstyrt med en standard ett. 8L inline -4 motor, med to elektriske motorer og en spesiell planetarisk gearset, som effektivt blir en hastighet variabel, automatgir. Men ikke la deg lure, for selv om Prius er en hybrid, kan det likevel oppnå 134hp ved 5200 rpm, og kan være Zippy på svingete veier takket være en lett ramme, veier bare £ 3042., Og ridende på 195/65 spec dekk med 15- tommers felger. Pris på $ 22. 400, kan Prius koste litt mer enn Accord, men bare tenke hardt om de 50 miles per gallon du vil få ut av Prius.
Standard sikkerhetsfunksjoner for både biler omfatter en rekke kollisjonsputer, 4-hjuls ABS og solide skivebremser på alle fire hjulene på bilen, bare for å nevne noen. Man må husk skjønt, at alt dette data er bare tall og spesifikasjoner, noe som betyr at det er ingenting som virkelig sammenligne å faktisk kjøre en av disse bilene.
Nå for Prius ' poeng i følgende områder: enestående drivstofføkonomi, nesten ikke-eksisterende utslipp, kombi verktøyet, kompromissløs kjøring og akselerasjon egenskaper, til tross for at det er en hybrid, og en rimelig pris Det er eneste ulempen kan være fremtidige reparasjoner og del utskiftninger, som kan være ganske dyrt, på grunn av det faktum at Prius er ikke akkurat noen vanlig bil.
nå er det den viktigste årsaken til at Accord vinner denne sammenligningen, pluss det faktum at det er allerede en legende i sin egen rett, men hvis du ønsker å være en stor del i å redde planeten, er Prius den eneste bilen for deg, for nå i alle fall.
 

50336384.pdf 50336465.pdf 50336467.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------