Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Skoda Superb

I bilverdenen, brilliant markedsstrategi og utmerket kjøretøyteknikken er det som finner merkenavn til toppen av haugen, uansett hvor stor eller liten er bilen selskapet. Dette er så tydelig i svært omstridt mellomstore sedan marked, hvor det er rett og slett så mange hyklere og utfordrere, og hvem-er-du er gunning for medier og marked oppmerksomhet Noen lykkes, de fleste andre mislykkes.
så, hva tror du vil skje når en virtuell ukjent, for eksempel en Skoda Superb, går opp mot et velkjent merkenavn, som Honda Accord ? Blir det en opprørt av underdog ? Vel, la oss finne det ut ved pitting hver merkets entry level modeller mot hverandre.
La oss starte med Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4 motor mated til en 5- trinns manuell girkasse girkasse, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm. Dette sparsommelig motor har en drivstofføkonomi på 25 miles per gallon, for både by og landeveiskjøring. The Accord tilbyr også 4- hjuls ABS på ventilerte skivebremser, som en primær standard sikkerhetsutstyr. gjelder egenvekt, den Accord LX kommer ut i en litt trimmeren £ 3230, støttet av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk. Alt dette, og litt mer, kan du få fra $ 21,765. Mellomtiden begynner den Skoda Superb på rundt $ 25 708, mer eller mindre avhengig av gjeldende valuta valutakurs. For denne prisen får du en nøysom en. 4L inline -4 motor, som kan gå for 27 miles på en gallon drivstoff. imidlertid har den en ganske svak effekt, med bare 125hp på 5000rpm, levert til forhjulene ved en 6- trinns manuell girkasse. Solid skivebremser på alle fire hjørner er standard, samt en anti- lock bremsesystem, og fett 205 /55 størrelse dekk på 16-tommers felger, holder £ 3267. rammen av Superb på asfalten.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel lær møbeltrekk og en valgfri navigasjonssystem
Skoda Superb, derimot, har to karosserivarianter tilgjengelig i vogn og sedan, og fire forskjellige utstyrsvarianter, som er: basen S, det oppgraderte SE, det overdådige Elegance -serien, og den ultra- sparsommelig Greenline. Det er også et dusin motor konfigurasjoner å velge mellom for hvert trim nivå, med totalt fem bensinmotorer, som starter med en 4L inline -4 opp til den øverste enden 3 5L V6 ,. Og en annen syv to. 0L turbodieselmotorer, med varierende grad av hestekrefter. The Greenline trim har bare en motor, som er den sparsommelige en. 9 L TDI som kan oppnå opptil 55. 4mpg.
Så det går tallene i denne sammenligningen funksjonen, og nå flytter vi på å bestemme hvilke bil er bedre egnet for dagens kresne kjøpere. Ved første øyekast, har Skoda Superb noen gode egenskaper å by på, spesielt med sin turbo dieselmotor lineup. Men med en ganske bratt entry -level pris for en merkevare som har enda til å nå et globalt marked, vil Skoda få ingensteds med dette heller briljant laget kjøretøy. Som for Honda Accord, taler navnet alene for seg selv.
 

50336522.pdf 50336593.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------