Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Scion tc

Toyota Motors, verdens største bilprodusent, tar på alle konkurrenter som kjemper for sin opphøyde plass. De selv gjorde nok en automotive-divisjonen som tar sikte på å tiltrekke mer ungdommelig kjøpere, og til foregriper konkurransen. Så i tillegg til sin luksus merke Lexus har Toyota skapt smart merkevare å fokusere hovedsakelig på det nordamerikanske markedet.
en av bestselgerne fra Scion merket er kalt TC ( touring coupe ), en kompakt 2-dørs sport kupé basert på Toyota Avensis plattformen. Det er fokus for denne sammenligningen, sammen med den verdensberømte mainstream sedan benchmark, Honda Accord. I alle saker av rettferdighet, starter vi med nybegynner, og se hva den har å tilby.
Den Scion tC starter på en base pris på bare $ 17. 000, og for dette får du en 2. 4L inline -4 motor koblet sammen med en 5- trinns manuell girkasse, som kan oppnå maksimalt 161hp på nettopp 6000 rpm, levert til forhjulene. vekt på bare £ 2932, og iført lav profil 215 /45 gummi på 17- tommers felger, er Scion tC virkelig sporty og morsom å kjøre, men du vil må se kjøringen din metode med denne bilen, for det kan bare gå i 23 miles per gallon.
noen standard funksjoner på denne bilen er fire -hjuls ABS skivebremser, kollisjonsputer og bremseassistent. Siden Scion morselskap har et rykte for å bygge robuste og driftssikre biler, holder det samme gjelder for denne bilen. Neste er opp basen Honda Accord LX, med en to. 4L inline -4 motor som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motor har en drivstofføkonomi på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Blant sine standard sikkerhetsfunksjoner det inkluderer 4-hjuls ABS kraft bremseassistent på ventilerte skivebremser, massevis av kollisjonsputer og en utmerket kollisjonstest vurdering.
I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut litt tyngre i forhold til tC coupe, på 3230 kg, og støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk. Hondas veiledende pris for denne oppføringen nivå modell starter på $ 21. 765.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
er imidlertid Scion tC ikke å være dårligere, selv om det er tilgjengelig i bare to trims, nemlig Sports Coupe 5- Spd MT og Sport Coupe 4-Spd AT. Det arrangeres en rekke standardfunksjoner og noen rimelige alternativer som ville gjøre Honda kjøre for sine penger. Dette Zippy Sports Coupe har en ganske lang liste over vanlige funksjoner, for eksempel air- condition, split-bretting-og-reclining baksetene nøkkelfrie oppføring, full effekt tilbehør med ett-trykks elektriske vindusheiser, en dual- rute soltak, cruise control, ratt montert lydkontroller, og en førsteklasses lyd -system med både en standard aux audio jack og en dedikert iPod-grensesnittet.
Nå alle disse godbitene fra Scion tC for tusenvis mindre enn Accord ? Vel da, anser oss solgt!
 

70338266.pdf 70338270.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------