Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Pontiac G6

amerikansk muskelbil versus japansk finesse-som synes å være temaet for denne bilen sammenligning er konkurrenter på et øyekast, er det Pontiac G6 mot upretensiøse Honda Accord. i alle saker av rettferdighet, fokuserer vi på inngangsplanet trim for begge merkene. Fortsett å lese, og du vil sikkert finne resultatet litt overraskende.
for det første tar vi på Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4 motor som er koblet til en 5- trinns manuell girkasse girkasse, og produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm. Dette Thrifty V-TEC -motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for kombinert by -og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
Pontic G6, priset på $ 20. 490, er utstyrt med en standard 2. 4-liters inline -4 motor, som er i stand til å nå 164hp ved 6400rpm, gjennom en 4 -trinns automatisk girkasse. Det er drivstoff overraskende effektiv, akkurat som. Accord, med en 25mpg vurdering visse likhetstrekk til både entry level biler inkluderer: 4-hjuls ABS som en primær standard sikkerhetsfunksjon, forhjulet drivverk, ventilerte skivebremser på alle hjørner, og opptil fem passasjerer i kabinen plass. Som for resten, er alt annerledes, som egenvekt, der den Accord LX veier litt trimmer 3230 kg, Sammenlignet med Pontiac har £ 3305 av masse. Dekk og felger også variere fra bare millimeter, med Accord iført 16- tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk, og G6 iført 215/55 sized gummi over 17-tommers felger.
det må bemerkes imidlertid at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. få ting litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. Den Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Pontiac G6 er tilgjengelig i 6 trims, fra basen sedan til GT cabriolet, som er utstyrt med en 3. 5-liters V6 motor som spyr ut 217 hestekrefter. En 4-trinns automatisk girkasse med overdrive er standard for denne trim nivået.
Hva er så bra om Pontiac G6 at Honda Accord mangler, er at det er tilgjengelig i en kabriolet eller en sports sedan chassis, som tilbyr god fleksibilitet i forhold til bruk. Få et toppnivå trim G6, og kjøre den som en sportsbil, eller gå for mid- nivå tier og bruke det som familie sedan. Uansett vil du ha en flott kjøreopplevelse.
 

40336196.pdf 40336201.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------