Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Mazda 3

To forskjellige biler, en sammenligning test. Det er så mange gode merker konkurrerende dag, og bilprodusentene er desperat å få en kant over hverandre. Bare ved ser på statistiske ark med en spesiell type bil rett og slett ikke vil kutte det lenger. en måte å prøve å finne ut om du vil få god valuta for pengene, er å sammenligne hver bilens data, side ved side, og summere det hele opp med sitt rykte. de heldige deltakerne for denne sammenligningen er oppkvikket Mazda3 og velrenommert Honda Accord. Nå, i alle saker som rettferdighet, er det bare de entry level trims av begge merkene blir gransket, for å kunne bestemme hvilken bil har best verdi å tilby den drivende publikum.
Vi starter med Honda Accord LX. Denne bilen har en to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motor har en drivstofføkonomi 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Den produsentens veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
Mazda3 i- SV er faktisk billigere på $ 15. 295, for det er klassifisert som en kompakt sedan. Likevel er denne oppføringen nivå modell utstyrt med en standard 2. 0- liters inline -4 motor, sparker det ut en beskjeden 148-hestekrefter ved 6500rpm. den kan oppnå 28- mpg for både by og landeveiskjøring, noe som gjør det svært drivstoff effektiv enhet. En 5-trinns manuell girkasse med overdrive er standard, selv om det er en valgfri fem -trinns automatisk for de som ikke vet hvordan du bruker en clutch pedal. En annen ting er, at det er noen likheter som finnes for både biler, for eksempel : 4-hjuls ABS som standard sikkerhets funksjon, ventilerte skivebremser på alle hjørner, og et forhjul drivetrain I form av fortauskant vekt, kommer Accord LX ut litt tyngre på £ 3230, sammenlignet med Mazdas £ 2868. The Accord vekt støttes av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk, mens Mazda 3 wears lav profil 205 /55 spec dekk på 16-tommers felger.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Mazda3, derimot, er tilgjengelig i syv trims, enten som en sedan eller familie vogn, med start fra inngangsplanet i- SV 4- dørs opp til S -Grand Touring 5- dørs stasjonsvogn, som er utstyrt med en standard 2. 5-liters inline -4 motor, og en 6- trinns manuell girkasse med overdrive.
Den gode ting om du velger Mazda3 akkurat nå, er dens uslåelig pris og morsom å kjøreegenskaper, som Accord kan ikke matche. Selv begs dette spørsmålet, hva hvis du bestemmer deg for å plutselig vokse opp og ønsker en mer raffinert og avslappende tur ? Vi trodde jeg også, så, en Honda Accord anyone?
 

50336509.pdf 50336514.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------