Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Lexus er

Bare en håndfull bilprodusenter noensinne kunne matche opp med mainstream luksus sports sedan som Lexus bygger. Sikker nok, er det europeiske merker som gjør det et poeng at deres biler er fullt av overdådige fasiliteter, men noen fortsatt ikke får igjennom til preferanse for den amerikanske offentligheten, hovedsakelig fordi de fleste er litt for bratt priset. dette er en av grunnene, i denne sammenligningen, pit vi to japanske merkene mot hverandre-Lexus IS-serien kontra Honda Accord. Som et spørsmål om rettferdighet, fokuserer vi bare på entry- level trims av begge kjøretøyene.
Først opp er Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4, som er parret til en 5- trinns manuell girkasse girkasse, og produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm. dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Hondas veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
i mellomtiden er det Lexus 250 er priset ganske høyt, på $ 31. 845, selv om dette er berettiget, fordi det tilhører den luksus sports sedan kategori. For den prisen, er du full av alle materielle goder du kan drømme om i en entry-level luksus sedan. Det er ganske sporty også, med en 6- trinns manuell girkasse festet til et to. 5L V6, 24 ventilers motor, som gir 204 hester ved bare 6400rpm. at strømmen leveres gjennom bakhjulene, og hvis du kjører heller fornuftig, kan denne bilen gi deg 21 miles for hver gallon bensin. Sikkerhet kommer med luksus, og begge disse bilene tilbyr standard 4-hjuls ABS, på ventilerte skivebremser. I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 kg, Og støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk. Lexus IS veier litt mer, på £ 3455, og støttes av bredere 225 /45 dekk, på 17- tommers felger.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Lexus IS 250, derimot, er tilgjengelig i 4 trims, fra 250 RWD Manual til den ultra luksuriøse 350 RWD, som er utstyrt med en standard 6- trinns automatisk girkasse festet til et tre. 5-liters V6 -motor, som renn ut 306 hestekrefter.
det du normalt ville finne i Accord øverste nivå trim, er allerede tilgjengelig i basen Lexus IS. Men vurderer det prisen du må betale for denne japanske Mercedes-Benz, er det lurt å få Accord, pluss noen endring i retur.
 

10335125.pdf 10335126.pdf 10335127.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------