Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Lexus er 350

Vi tar en titt på Toyotas luksus auto merkevare, Lexus, og entry level sedan, ES 350, og matche det opp mot sin rival selskap, Honda, og dens Accord LX, for å se om noen av disse bilene er gode, eller praktisk nok, å eie i kjølvannet av den nylige økonomiske bakrusen.
Vi starter med den populære Honda Accord LX, som har en 2. 4L inline -4 motor, paret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by -og landeveiskjøring, og har nok hestekrefter ( 177 ), oppnåelig ved 6500 rpm. Selskapets veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765.
Lexus 350 ES, som faktisk hører til bilindustrien luksus delen, starter på $ 34. 800, og for denne prisen er det en standard 3. 5-liters V6 -motor, som gir 22- mpg for både by og landeveiskjøring En 6-trinns automatisk girkasse med overdrive er festet til motoren, og har evnen til å nå 272 skrikende hester ved 6200rpm, og levere de til forhjulene. nå er begge disse bilene har 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser som standard sikkerhetsutstyr. I forhold til egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 kg, Sammenlignet med Lexus, som veier inn på £ 3605. The Accord vekt støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk, mens Lexus ES350 har 215 /55 spec dekk på 17- tommers felger.
en må huske skjønt at Lexus ES er tilgjengelig i bare ett trim, som av selvfølgelig er det 350 Denne luksuriøse sedan har følgende komforten du ikke ville finne som standard utstyr på en base Accord LX : en moonroof, nøkkelløs start, strøm forsetene, en teleskopisk ratt, dual- sone automatisk klima kontroll, en in- dash CD veksler, og nydelig tre trims. Kastet i, er stabilitet kontroll og et utvalg av kollisjonsputer uten ekstra kostnader.
Som for Honda Accord, ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. den Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Så igjen, har Lexus alt og mer, enn hva du kan forvente fra Accord øverste nivå trim, igjen, uten ekstra kostnad. Men hvis du ikke er den utøvende type person, vil Accord passe deg bare perfekt.
 

40336280.pdf 40336289.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------