Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Honda Fit

Honda flåten av bilmodeller kan betraktes som achievers i sine respektive størrelse klassifiseringer. Hver Honda representant bil, fra sub-kompakte til den store sedan kategorien, enten holder hoff i sin klasse, eller kjører på nivå med de segment ledere. Dette er litt av en prestasjon i bilverdenen, men hva hvis vi begynne å sammenligne disse modellene i huset ? Vi starter ved å sammenligne to av Hondas solide utøvere i sine respektive kategorier, det mid-size Honda Accord og sub-kompakte Honda Fit.
I alle saker av rettferdighet, fokuserer vi bare på entry level modeller for hver bil, starter med Honda Accord LX. Den har en to. 4L inline -4 motor, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. Potensielle kjøpere kan kjøpe denne modellen for bare $ 21 765.
Honda Fit, derimot, koster en hel masse mindre enn sin storebror, bare $ 14. 900, som er som tenåring bil territorium. Men for det beløpet, får du en en. 5L inline -4, 16 ventilers motor, med 5-trinns manuell girkasse, som ganske overraskende for en liten bil, og leverer 117 hk ved 6600 rpm, og går for ca 29 miles per gallon bensin. Som med nesten alle asiatiske biler, både på disse bilene tilby forhjulsdrift, og har standard 4-hjuls ABS. de er de eneste likhetene i biler, bortsett fra merket, for hvis du ser under chassiset, vil du se ventilerte skivebremser på alle hjørner av Accord, mens den lille Fit har trommelbremser bak, og plater opp foran. I tillegg, i form av egenvekt, er Accord LX naturlig tyngre på 3230 kg, Og støttes av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk. The Fit veier £ 2489., og støttes av 175 /65 dekkdimensjon, på 15- tommers felger
Det må bemerkes imidlertid at alle disse tallene er for entry- level modeller, både for bil produsenter. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter.
The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem. Samtidig er det Honda Fit tilgjengelig i 6 trims, alt fra 5-Spd MT, til toppen av linjen Sport 5-Spd AT, med et navigasjonssystem, som er den eneste med en tilgjengelig automatgir.
Fasiliteter og luksus til side, begge biler har respektable rykte i egne avdelinger, og kjøper enten modell for garasjen din, er kjøring av med fred i sinnet. nå denne sammenligningen kan se ut som en skjev seier for Accord, men at de som kan det, kan ingenting ta bort det moro å drive faktor på den lille Fit. Ta en for en prøvetur, og du vil finne deg selv flirer fra øre til øre !
 

30335559.pdf 30336006.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------