Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Ford Fusion

Det er et gitt faktum at Ford Motors er synonymt med ordet " muskelbil ". Det regnes som det mest typiske amerikanske merket av bil, og mange bil selskaper har mønstret sine modeller etter Ford. Big, brash og høyt, og de fleste, om ikke alle, biler som Ford produksjon, er kjent for gass Guzzlers. Men ting har forandret seg i bilverdenen, med oppføring av drivstoff effektive, og praktisk japanske biler, til USA. en spesiell japansk bil selskap, som har gjort et merke på fremmed jord, er Honda Motors.
Hondas flaggskip merket er godt kjent Accord, som har tjent utmerkelser for praktisk sin, bygge kvalitet og pålitelighet. Merket har blitt holdt fast, på toppen trinn på svært omstridt mellomstore sedan markedet, hvor målet forbrukere er urbane profesjonelle og små familier. Ford har unnlatt å gripe fatt i rampelyset i denne avdelingen, inntil ankomsten av den nye Fusion, som er det selskapet kaller en import fighter. med som sagt, vi tar en titt på hvordan entry level trimmer disse to bilene fare mot hverandre, starter med hjemmelshaver, Honda Accord.
Basen modell, Accord LX, har to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, levert av en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Den sparsommelig motor har en drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring kombinert. veiledende pris for denne modellen er $ 21. 765. The Fusion, derimot, starter billig, kun $ 19 620, som viser at Ford er å være tro mot sin import fighter slagord. Denne bilen er utstyrt med en standard 2. 5-liters inline -4 motor, som oppnår 175 hk ved en 6000 rpm Redline. At strømmen leveres til forhjulene via en 6- trinns manuell girkasse med overdrive, selv om en 6- trinns automatisk girkasse er et tilgjengelig alternativ. Ford hevder at Fusion kan selv oppnå samme drivstoffeffektivitet forhold som for Accord, som er 25 miles per gallon.
standarden sikkerhets funksjon som tilbys for både biler, er 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser, mye kollisjonsputer og andre krasj-sikkerhetskrav. De forskjellig i forhold til egenvekt, med Accord LX vekt på en litt trimmer 3230 lbs., Støttet av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk.
The Fusion veier litt tyngre på £ 3285. For den manuelle girkassen modell, og £ 3,342. For den automatiske shifter. Denne vekten bæres av 205/60V spec dekk, på 16- tommers aluminiumsfelger.
en må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Fusion tilbys i fire modellvarianter, nemlig S, SE, Sport og SEL. Selv om relativt ny i mid-size sedan -segmentet, har Fusion tjent ros for å utnytte materialer av høy kvalitet i sin romslig hytte. Selv om det blir ansett som underdimensjonert for sin kategori, beviser sin rommelig interiør som mellomstore sedaner trenger ikke være så konvensjonelt stor, som Accord, for å imøtekomme familiens behov. for disse fakta, sammen med sin lave priser ordningen, vil Ford Fusion sikkert vinne forbrukernes hjerter.
 

50337072.pdf 60337075.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------